vReply kullanıcısının son içeriği

1. vReply

Honda Servis Geri Çağırma

Aksiyon geçmişi Girmiş olduğunuz şasi numarasına ait 1 adet İyileştirme Kampanyası bulunmaktadır. Size en kısa sürede ulaşıp işleminizi tamamlayabilmemiz için lütfen bilgilerinizi güncelleyiniz. Aksiyon kodu 434 Aksiyon tanımı SR/02839/25 Rapex numaralı, etkilenen CB125F ve CB250F modellerde Ön...
  2. vReply

Honda Servis Geri Çağırma

Honda konşuk servisine geldim. Bana CB motorlarin geri cagirmasi var. Ön farlar değişimi ücretsiz yapılacakmış. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? Bilgilendirebilir mi? Motor : CB 250 R / 2024
  3. vReply

CB250R Lastik Değişimi: Servis İkilemi ve Lastik Tavsiyeleriniz

Bazı motorcular, Lastik yakma felan yapıyormuş. O şekilde düşünmüştüm. Bunu alıp uzun yıllar kullanmak kesinlikle sakıncalı olur. 1-2 yeni lastik desteği olur. 🙂
  4. vReply

Eski lastiği değerlendirebilir miyim?
  5. vReply

AI ile böyle gözüküyor. Kötü gözüküyor. Vazgeçtim.
  6. vReply

CB250R kırmızı jantlar Sarı, KİRMİZİ renklisini gördüm. Nasıl olur. Yada orjinalini bozmasam mi? Apaçi gibi görünmesin.
  7. vReply

İstanbul/Maltepe'de yım. En Yakın Konşuk Honda servisi. genelde arayarak bana bilgi veriyorlar. Özel servis olarakta arkadaslarimin tavsiyesi Bostancidaki Bulut motor Kendi yaptığım listede anlas var. *Anlas Viento Sport *Pirelli Diablo rosso ||| *Michelin Pilot Power 2CT _Mitas sport force...
  8. vReply

Selamlar herkese, CB250R'ın üzerindeki fabrikasyon lastikler 20.000 km'ye dayandı ve artık değişim vakti geldi. Benden önceki sahibi genelde düz yolda kullanmış, pek viraj yapmamış. Bu yüzden lastiğin ortası resmen düzleşmiş, yanlar ise tertemiz. Üstelik ufak tefek çatlaklar var, bir yerinde...
  9. vReply

CB250R Uzatılmış Garanti: Sizce Değer mi?

Yaşlilik heralde beceremedim. :D Diğer forumlarda telefondan galeriyi seçip direk yapistiriyordum.
  10. vReply

Forumda resim paylaşmak çok zor. Zaz .
  11. vReply

10W40 ULTRA G2 1L 1,5 LT 781,14 TL YAĞ FİLTRESİ 1 AD 472,60 TL YAĞ FİLTRESİ CONTASI 1 AD 108,56 TL ELEMAN HAVA FILTRESI 1 AD 343,94 TL PUL YAG TAPASI 1 AD 33,50 TL Honda Dışı Tedarik - ENDÜSTRİYEL TEMİZLEME 1 AD 150,00 TL TOPLAM PERYODIK BAKIM İŞÇILIĞI 1,03 SA 1.946,70 TL liste bu...
  12. vReply

20.000 KM bakımı bana 4.000 TL’ye patladı. Zaten motoru masaya aldıklarında işçilik direkt 2.000 TL’den başlıyor; yani o para artık servisin bir nevi 'girdi-çıktı' parası oldu. 2K Biraz yanlış anlaşıldı. :) Yine de her şeye rağmen garantinin sürmesi ve kafa rahatlığı için bence bu maliyetlere...
  13. vReply

Selamlar herkese, bir konu kafamı kurcalıyor, sizinle paylaşmak istedim. Benim CB250R’ın garantisi Ekim 2026’da doluyor. Honda şöyle bir seçenek sunmuş: Eğer 6 ayda bir veya 4.000 KM’de bir düzenli bakıma getirirsen, garantiyi 2028’e kadar (2 yıl daha) uzatırız diyorlar. İşin aslı, yılda en az...

Yeni mesajlar