Vom kullanıcısının son içeriği

1. Vom

Çok kararsızım

Pek bi seçenek yok maalesef o fiyatlara çinli hintli almak istemiyoruz
  2. Vom

Çok kararsızım

Arkadaşlar merhaba, yarın sıfır pcx 125 alıcam 173 bin tlye bayiden herşey hazır. Parayı hazırladım, kaskımı aldım ama birden ulan almasam daha mı iyi olur demeye başladım çok aşırı kararsızım neden böyle oldu yardımmm (ilk motor)
  3. Vom

Kask ne kadar sıkmalı?

4. Vom

Kask ne kadar sıkmalı?

İlk taktıgınızdada yoktu değil mi?değiştirmek istemiyorum kaskı beğendim ama açmazsa sürekli tak çıkar uğraştıracak 1748591753 Denedim motomaxte çok rahat tam beden gibi oldu ama uzun süre takınca sıktı oralar açılır mı bilemiyorum
  5. Vom

Kask ne kadar sıkmalı?

Tepeye yok ama şakağa ciddi bi baskı yapıyor belli bi süre sonra
  6. Vom

Kask ne kadar sıkmalı?

Herkese selamlar, scorpion exo 1400 air carbon kask aldım ve kask bugün geldi. cumartesi motomaxteydim ve orda ki arkadaş kafamı ölçtü bana M beden olacagını söyledi ve gerçekten dediği gibi çok rahat oldu kaskı aldım. Bugün kaskı 45 dakika kadar taktım ilk yarım saat çok rahattı sonra şakak...
  7. Vom

motomax indirimi hakkinda

Bu sabah kargom gelmiş (sc exo 1400 carbon) eve gidemediğim için daha test edemedim. Beden konusunda teredütteyim M beden aldım olmazsa değişim süreci nasıl ilerler merak ediyorum (s bedenle değiştiririm oda stokta var şuan)
  8. Vom

R1 ile 1400 arasında ki fark nedir bilginiz var mı
  9. Vom

Ben cumartesi günü motomax hasanpaşa şubesindeydim. Scorpion exo 1400 air 2 alıcaktım 14000e beden olmadığı için alamadım. Bugün şansa indirimi gördüm eve 12000 tlye aynı modelin karbonunu aldım mağazada 20.500 demişlerdi bütçem yetmediği için alamamıştım . İhtiyacı olan kaçırmasın

Yeni mesajlar