Çok kararsızım

Vom

Arkadaşlar merhaba, yarın sıfır pcx 125 alıcam 173 bin tlye bayiden herşey hazır. Parayı hazırladım, kaskımı aldım ama birden ulan almasam daha mı iyi olur demeye başladım çok aşırı kararsızım neden böyle oldu yardımmm (ilk motor)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bazen hislerimize güvenmek gerek. Her şey harika gözükse bile anlamlandıramadığımız bir şekilde kıllanırız. Eğer kıllanmışsak adını o an henüz koyamasak da mutlaka ileride anlarız. Sizin de gönlünüzde bir şüphe varsa , almayın.

Bir de 173.000'e 125'lik skuter mi alınır tövbeler tövbesi?

Vom

Bazen hislerimize güvenmek gerek. Her şey harika gözükse bile anlamlandıramadığımız bir şekilde kıllanırız. Eğer kıllanmışsak adını o an henüz koyamasak da mutlaka ileride anlarız. Sizin de gönlünüzde bir şüphe varsa , almayın.

Bir de 173.000'e 125'lik skuter mi alınır tövbeler tövbesi?
Pek bi seçenek yok maalesef o fiyatlara çinli hintli almak istemiyoruz

Alma o zaman. Sym alabilirisin. O fiyata çok güzel sym ler var. Hatta kymcolar.

Motosikleti
K 1600 GTL
Arkadaşlar merhaba, yarın sıfır pcx 125 alıcam 173 bin tlye bayiden herşey hazır. Parayı hazırladım, kaskımı aldım ama birden ulan almasam daha mı iyi olur demeye başladım çok aşırı kararsızım neden böyle oldu yardımmm (ilk motor)
Genelde bu kararsızlığın bir süre sonra geçer ama almak istediğin motor 173 bin de durmaz fiyatı artar bu seferde niye 173 bin ken almadım hissi başlar.😀 Kalbini bozma yarın o motoru al pcx çeyrek altın zarar ettirmez.

hocam kaç model pcx almak istiyorsunuz
Çok fazla bilgi sahibi değilim pcxler hakkında ama 173.000 TL’ye sıfır var mı piyasada

Motosikleti
Voge 250RR
Pek bi seçenek yok maalesef o fiyatlara çinli hintli almak istemiyoruz
50.000km'den fazla kullanma planın yoksa inan bana o fiyatlara çinli hintli alınır. Bana kalırsa her türlü alınır çünkü donanım karşılaştırınca aradaki fiyat farkı az buz değil o kadar fazla ki. Et yiyip karnını doyurmak yerine altın kaplamalı et yiyenler gibi, evet şimdi fark ettim çok tuhaf bir örnek oldu.

125'lik motora çok para.
Belli ki bu mantıksızlık içinize dert olmuş.

Evet PCX ya da NMAX 125'lik scooter'ın zirvesi olabilir ama,
125cc'de zirve olsa ne olur, o paraya 125'in zirvesine çıkmaz gerekir mi?

Şahsen nakit paraya sıfıra yakın bir scooter arayışında olsam, 180 civarına SYM ya da Kymco 250'lik bakardım.
Belki değer kaybeder satarken, belki 3 ayda satarım. O da aynı paraya üst modele binebilmenin bedeli olsun.

125'lik motora çok para.
Belli ki bu mantıksızlık içinize dert olmuş.

Evet PCX ya da NMAX 125'lik scooter'ın zirvesi olabilir ama,
125cc'de zirve olsa ne olur, o paraya 125'in zirvesine çıkmaz gerekir mi?

Şahsen nakit paraya sıfıra yakın bir scooter arayışında olsam, 180 civarına SYM ya da Kymco 250'lik bakardım.
Belki değer kaybeder satarken, belki 3 ayda satarım. O da aynı paraya üst modele binebilmenin bedeli olsun.
Nmax yine zirve sayılır ama PCX çok da iyi değil bence. ABS yok arka disk yok vs biraz boş paket gibi kalıyor. O haliyle de tam bir kurye motoru konumunda kalıyor bence. Deluxe olan güzel ama o bile Nmax kadar dolu değil.

Motosikleti
sym jet 14 125cc
Benimd şahsi fikrim eğer uzun süre kullanım yapılacaksa farklı markaların 125 cc bandına bakılabilir hatta biraz zorlarsan sıfır veya sıfıra yakın japonu aratmayacak 250 cc scooter alabilirsin. 200 bin civarı temiz forza varmıdır bakmak lazım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
parası olup, honda yamaha almayan insanı ben anlamıyorum.

ilk başta fazla para veriyosun ama o para havaya gitmiyor.

motorunu satarken o para sana dönecek yine yani.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kararsızlık sebebi motor sürmekle ilgiliyse almamak daha iyidir.
bu parayı bu motora vermesem mi? diyorsan evet ben de vermezdim

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
parası olup, honda yamaha almayan insanı ben anlamıyorum.

ilk başta fazla para veriyosun ama o para havaya gitmiyor.

motorunu satarken o para sana dönecek yine yani.
Ya Burak amma atıyorsun ha..

Bak burada aylardır Honda'sını Yamaha'sını satamayanlar var. Nazire mi yapıyorsun nedir? :)

Fiyat konusunda, eyvallah, eder-etmez tartışılır.
Sorun motor alıp almamaksa bir şey diyemem, lakin sorun fiyat ise, paran hazırsa, hemen git al.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya Burak amma atıyorsun ha..

Bak burada aylardır Honda'sını Yamaha'sını satamayanlar var. Nazire mi yapıyorsun nedir? :)

yaa 1 milyon üstü avrupalı motoru olup pcx/xmax/nmax takası olur diyen çok var.

bu motorlarda zarar pek olmaz.

sen horneti bugun satışa koysan 400.000 tl ye gider. onda bile çok zarar olmaz.

aldığında kaç dolar ediyordu, şimdi kaç dolar.

sen bakma hornetine 470.000 tl cekenlere, onlar kan emici :d

Motosikleti
Dominar 250
Uzun yıllar binecekseniz, 2. elde kar yapayım gibi bir düşünceniz yoksa(ki sarı sitedeki fiyatlara motor gitmiyor, belki kredi muslukları açılırsa ve gene chip krizi olursa gene benzer bir şey olur ama unutmayalım, motosiklet bir yatırım aracı değildir). Pcx de olur ancak üstüne az daha koyma şansınız varsa geçen gördüm Kymco'larda çok güzel kickstart kampanyaları vardı. Hala var mı bilmem ama alıp uzun yıllar binersiniz. Honda'dan aşağı kalır yanı yok, konfor olarak hatta bi tık önde.

Pcx de alsanız olur ama 125cc motora o parayı vermek... Arkadaşlar da demiş zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar