Pek bi seçenek yok maalesef o fiyatlara çinli hintli almak istemiyoruzBazen hislerimize güvenmek gerek. Her şey harika gözükse bile anlamlandıramadığımız bir şekilde kıllanırız. Eğer kıllanmışsak adını o an henüz koyamasak da mutlaka ileride anlarız. Sizin de gönlünüzde bir şüphe varsa , almayın.
Bir de 173.000'e 125'lik skuter mi alınır tövbeler tövbesi?
Genelde bu kararsızlığın bir süre sonra geçer ama almak istediğin motor 173 bin de durmaz fiyatı artar bu seferde niye 173 bin ken almadım hissi başlar.Arkadaşlar merhaba, yarın sıfır pcx 125 alıcam 173 bin tlye bayiden herşey hazır. Parayı hazırladım, kaskımı aldım ama birden ulan almasam daha mı iyi olur demeye başladım çok aşırı kararsızım neden böyle oldu yardımmm (ilk motor)
50.000km'den fazla kullanma planın yoksa inan bana o fiyatlara çinli hintli alınır. Bana kalırsa her türlü alınır çünkü donanım karşılaştırınca aradaki fiyat farkı az buz değil o kadar fazla ki. Et yiyip karnını doyurmak yerine altın kaplamalı et yiyenler gibi, evet şimdi fark ettim çok tuhaf bir örnek oldu.Pek bi seçenek yok maalesef o fiyatlara çinli hintli almak istemiyoruz
Nmax yine zirve sayılır ama PCX çok da iyi değil bence. ABS yok arka disk yok vs biraz boş paket gibi kalıyor. O haliyle de tam bir kurye motoru konumunda kalıyor bence. Deluxe olan güzel ama o bile Nmax kadar dolu değil.125'lik motora çok para.
Belli ki bu mantıksızlık içinize dert olmuş.
Evet PCX ya da NMAX 125'lik scooter'ın zirvesi olabilir ama,
125cc'de zirve olsa ne olur, o paraya 125'in zirvesine çıkmaz gerekir mi?
Şahsen nakit paraya sıfıra yakın bir scooter arayışında olsam, 180 civarına SYM ya da Kymco 250'lik bakardım.
Belki değer kaybeder satarken, belki 3 ayda satarım. O da aynı paraya üst modele binebilmenin bedeli olsun.
Bir sürü altını olup BMW almayanları da ekleyelim....parası olup, honda yamaha almayan insanı ben anlamıyorum.
ilk başta fazla para veriyosun ama o para havaya gitmiyor.
motorunu satarken o para sana dönecek yine yani.
Ya Burak amma atıyorsun ha..parası olup, honda yamaha almayan insanı ben anlamıyorum.
ilk başta fazla para veriyosun ama o para havaya gitmiyor.
motorunu satarken o para sana dönecek yine yani.
Ya Burak amma atıyorsun ha..
Bak burada aylardır Honda'sını Yamaha'sını satamayanlar var. Nazire mi yapıyorsun nedir?![]()