Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
JASO MA/MA 2 spesifikasyonlu bi yağı almanız lazım diye biliyorum, motorsikletler için. Sizin istediğiniz değil fakat kitapçıkda aynı kefeye konmuş 15w50 için örneğin:
Ürün açıklaması
MOTUL MOTOR YAĞI 7100 15W50 4T 4LT
. Yüksek performanslı motosikletler, yarış motosikletleri, cadde & yol...
Yazdıklarınız için teşekkürler. Ben bütçemle en fazla biraz kmli 2020 modellerini alabilirim gibi gözüküyor. Zincir sesi 2022 modellerinde geçmişse kafanız rahattır 😀
Normalde ehliyet almadan önce sağlık ocağı ya da hastaneden sağlık raporu alınır, sürücü olur diye. Kalpten sıkıntılı birine hele ki Türkiye trafiğinde sürücü olur demek ölüme yollamak olmuş. Ailesine sabır diliyorum. Geçmiş olsun
Markaların resmi sitelerinde veya bloglarda teknik değerler yazıyor. Sürekli hız yapacağım diyorsan japon alsan daha iyi olabilir. Sıkıştırmaya daha elverişli.
Konu güncellemesi: Ekipmanlarla beraber 220'ye zorlarım fakat çok üstüne çıkmak istemiyorum çünkü bakımları vs de yaptıracağım. 23-24 model maks 15 bin km Dominar 400 ile 18-20 model 20-25bin km Cb250R arasında kaldım. Bana ilk Dominar'dan başla hem ağır motor kontrolün gelişir hem de Cb'den çok...
Abiler elimde ekipmanlarla beraber ortalama 200 bin bütçem var. Çok üstüne çıkmak istemiyorum çünkü bakımları vs de yaptıracağım. 23-24 model maks 15 bin km Dominar 400 ile 18-20 model 20-25bin km Cb250R arasında kaldım. Bana ilk Dominar'dan başla hem ağır motor kontrolün gelişir hem de Cb'den...
Putoline'ın 20w50 modellerine baktığımda API (Sm ve SP) spesifikasyonları daha iyi gözüküyor, Castrol'den. Daha mi iyi bilmiyorum. Ayrıca barajın istediği şartları da sağlıyor.
Hocam Batıkent taraflarındayım Maks Çankaya civarlarına gidebilirim
1. Genele hitap etmek için yazdım, erkek veya bayan üstünlükçü bir tabirle değil
2. Teşekkürler. Çevremde motor sahibi tanıdığım yok. Maks yapabileceğim bayiye gidip duruşuna bakmak.
Bende baktığım kadarıyla o segmentlere...