Arama sonuçlarınız

1. Vladof

R25 SAĞA CEKME

Sağa çekme ile ilgili birkaç konu açılmış, forumda. Onları okuduktan sonra konuyu açmanız daha güzel olurmuş. @tahaefekul'un dediği muhtemel.
  2. Vladof

Ustalarım, Bilir kişi Dostlarım ...

JASO MA/MA 2 spesifikasyonlu bi yağı almanız lazım diye biliyorum, motorsikletler için. Sizin istediğiniz değil fakat kitapçıkda aynı kefeye konmuş 15w50 için örneğin: Ürün açıklaması MOTUL MOTOR YAĞI 7100 15W50 4T 4LT . Yüksek performanslı motosikletler, yarış motosikletleri, cadde & yol...
  3. Vladof

Honda Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Yazdıklarınız için teşekkürler. Ben bütçemle en fazla biraz kmli 2020 modellerini alabilirim gibi gözüküyor. Zincir sesi 2022 modellerinde geçmişse kafanız rahattır 😀
  4. Vladof

Ehliyet sınavında kalp krizi.

Normalde ehliyet almadan önce sağlık ocağı ya da hastaneden sağlık raporu alınır, sürücü olur diye. Kalpten sıkıntılı birine hele ki Türkiye trafiğinde sürücü olur demek ölüme yollamak olmuş. Ailesine sabır diliyorum. Geçmiş olsun
  5. Vladof

A1 ile 450 sr kullanabilirmiyim

Markaların resmi sitelerinde veya bloglarda teknik değerler yazıyor. Sürekli hız yapacağım diyorsan japon alsan daha iyi olabilir. Sıkıştırmaya daha elverişli.
  6. Vladof

Ankara ekipman ve motor alımı

186 kilo 83
  7. Vladof

Konu güncellemesi: Ekipmanlarla beraber 220'ye zorlarım fakat çok üstüne çıkmak istemiyorum çünkü bakımları vs de yaptıracağım. 23-24 model maks 15 bin km Dominar 400 ile 18-20 model 20-25bin km Cb250R arasında kaldım. Bana ilk Dominar'dan başla hem ağır motor kontrolün gelişir hem de Cb'den çok...
  8. Vladof

Honda Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Abiler elimde ekipmanlarla beraber ortalama 200 bin bütçem var. Çok üstüne çıkmak istemiyorum çünkü bakımları vs de yaptıracağım. 23-24 model maks 15 bin km Dominar 400 ile 18-20 model 20-25bin km Cb250R arasında kaldım. Bana ilk Dominar'dan başla hem ağır motor kontrolün gelişir hem de Cb'den...
  9. Vladof

4 silindir naked sürmüşler gelsin

Umarım yardımcı olur
  10. Vladof

Yağ hakkında araştırma

API spesifikasyonu daha yüksek gözüküyor açısından dedim yağ kalitesi hakkımda bilgim yok.
  11. Vladof

Yağ hakkında araştırma

Putoline'ın 20w50 modellerine baktığımda API (Sm ve SP) spesifikasyonları daha iyi gözüküyor, Castrol'den. Daha mi iyi bilmiyorum. Ayrıca barajın istediği şartları da sağlıyor.
  12. Vladof

Yağ hakkında araştırma

Bajaj F250'de de katalogda Putoline 20w50 yağ öneriyor. Sentetik mi alsam daha iyi olur?
  13. Vladof

Bajaj Dominar D 250 kronik sorunları var mı başlangıç motoru mu?

Bende ilk motorum şehir içi için N250 ya da D250 arasında kaldım.
  14. Vladof

Hocam Batıkent taraflarındayım Maks Çankaya civarlarına gidebilirim 1. Genele hitap etmek için yazdım, erkek veya bayan üstünlükçü bir tabirle değil 2. Teşekkürler. Çevremde motor sahibi tanıdığım yok. Maks yapabileceğim bayiye gidip duruşuna bakmak. Bende baktığım kadarıyla o segmentlere...
  15. Vladof

İyi forumlar abi, ablalarım. Ankara'dan üniversitesi öğrencisi olarak yazıyorum. Şu anda A2 ehliyet alıyorum.1 hafta Scooter sürmek ve şu anki sürüş dersleri dışında bi' tecrübem yok. Motor almadan önce ekipman almayı düşünüyordum ama gördüğüm kadarıyla tam tersi gibiymiş. O yüzden şuan kursta...

Yeni mesajlar