victors43 kullanıcısının son içeriği

1. victors43

yolda kalmısa yardm

merhaba forum uyeleri arkadsm kadikoyde yolda kalmis benim motosikletin plaka cikmadigi icin gidemiyorum yardm edebilecek yada bi yol gosterecek varmi arkadasmn numarasi 0537 573 81 70 murat demirci
  2. victors43

Başım Belada Yardım ;(

Merhaba forum uyeleri 1 ay once motor almstm biliosunuz ben bu motoru ev arkadasmn kredi kartyla almstm ve parayı kendisine maasımı aldigimda teslim ettim bu arkadsm evden ayrildi ve bana mesaj atti bugun parami ode die kisa sureli bir sokun ardindan aradm ve ben sana parayi elden teslim...
  3. victors43

Sosyal Sorumluluk ( Az Buraya Bakın )

Evet arkadaslar abiler elimde temel gida malzemeleri var ( yagg tuz un seker bakliyat pirinc bulgur vs. ) bunları ihtiyac sahibi birine vermek istiyorum cevrenizde yardima ihtiyaci olan birileri varmdr acaba Edit:(Sartlarim sunlar kimligim belirtilmesin yeter ve gercekten ihtiyaci olan birine...
  4. victors43

2 delinin 1 Çinliden isyanı

Ustam nasıl hasta yaşayacakmı 6 Ay omru var ;) Bu motor baska motor abi ;)
  5. victors43

Bi sorum olacak

Merhabalar forum uyeleri oncelikle bayraminizi en icten dileklerimle kutlarim Simdi 1 ay once sifir kuba cr1 aldm maddi nedenlerden dolayi arkadasima sattim fatura benim uzerime arkadas palakayi cikartamazmi arti olarak ta arkadsm ceza yer vs gibi durumlarda cezayi bana mi odetiyorlar bilgi...
  6. victors43

Kuba cr1 kullananlar bi bakabilirmi

merhaba bugun bisey farkettim benim aynalarım izledigim videodaki kuba cr1'in aynalarinda farkli yongzhao yazio sizde de oyle mi yoksa aldigim bayi bana kazik mi atti
  7. victors43

Clash of clans

meraba arkadaslar motosiklet.net adlı klanima beklerim sadece forum uyleri alinmaktadir HAYIRLI RAMAZANLAR TEKERINIZ DUZ BASSIN
  8. victors43

alt devirde tekleme

merhaba iki gun once aldigim motorda alt devirlerde sabit hizda giderken sanki arka frene basip cekiyormus gibi oluyor aciklamasi nedir (kuba cr1) motorum tecrubeli abi ve kardeslerimden bilgi bekliyorum
  9. victors43

Yeni motor aldım (ilk izlenimler ve sorular)

Merhaba forum uyeleri hayirlisiyla bugun galeri ilystan Kuba cr 1 aldm (3250 tl indirimli fiyatmis ) sizlerle izlenimlerimi ve bazi sorularimi konusmak istedim +lar yakit az yakio on fren guzel hiz iyi parca kalitesi iyi - ler arka fren aynalar tecrubeli abilerimden ve arkadaslarimdan da...
  10. victors43

gozluk kullananlar bi sorum var !

Merhaba forum uyeleri bugun elim bir kaza sonucu gozluk ve cercevem kirildi (daha dogrusu ben kirdim ) neden derseniz ? gozluk yamuk duruodu aldigimdan beri bendede obsesif kompulsif yani takinti var kafaya takim taktim baktim olmuo hala yamuk bi anlik sinirle kirdim simdi sizden ( gozluk...
  11. victors43

15inde Canakkaleye gidiyorum

merhaba 15inde arkadasin motorla canakkaleye uzun yola ilk cikisimiz olacak tavsiyeleriniz nelerdir
  12. victors43

yardimci olacak varmi

meraba bugun motor almaya gidicem ama motordan pek anlamam malum ulkemizdede cakal cok yardimci olacak varsa cokk sevinirim ( yemekler benden )
  13. victors43

17000 km de ki motor alınirmi

meraba arkadaslar abiler 17000 de kuba fastwind 200r buldum 2000 tl para istio nedersiniz motor alınırmı
  14. victors43

shiro fullface helmet 712-cv

Forumdaslar meraba ben bu kaski siparis verdim ama icim rahat deil sharp testi falan yok bileninjz varmi
  15. victors43

shiro fullface helmet 712-cv nasildir

Bugun kaskcim.com da siteden arkadasin tavsiyesi uzerine siparis verdim 153 tlye falan geldi nasildir bu kask kullanan varmi

Yeni mesajlar