Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba forum uyeleri arkadsm kadikoyde yolda kalmis benim motosikletin plaka cikmadigi icin gidemiyorum yardm edebilecek yada bi yol gosterecek varmi
arkadasmn numarasi 0537 573 81 70 murat demirci
Merhaba forum uyeleri 1 ay once motor almstm biliosunuz ben bu motoru ev arkadasmn kredi kartyla almstm ve parayı kendisine maasımı aldigimda teslim ettim bu arkadsm evden ayrildi ve bana mesaj atti bugun parami ode die kisa sureli bir sokun ardindan aradm ve ben sana parayi elden teslim...
Evet arkadaslar abiler elimde temel gida malzemeleri var ( yagg tuz un seker bakliyat pirinc bulgur vs. ) bunları ihtiyac sahibi birine vermek istiyorum cevrenizde yardima ihtiyaci olan birileri varmdr acaba
Edit:(Sartlarim sunlar kimligim belirtilmesin yeter ve gercekten ihtiyaci olan birine...
Merhabalar forum uyeleri oncelikle bayraminizi en icten dileklerimle kutlarim
Simdi 1 ay once sifir kuba cr1 aldm maddi nedenlerden dolayi arkadasima sattim fatura benim uzerime arkadas palakayi cikartamazmi arti olarak ta arkadsm ceza yer vs gibi durumlarda cezayi bana mi odetiyorlar bilgi...
merhaba bugun bisey farkettim benim aynalarım izledigim videodaki kuba cr1'in aynalarinda farkli yongzhao yazio sizde de oyle mi yoksa aldigim bayi bana kazik mi atti
merhaba
iki gun once aldigim motorda alt devirlerde sabit hizda giderken sanki arka frene basip cekiyormus gibi oluyor aciklamasi nedir (kuba cr1) motorum tecrubeli abi ve kardeslerimden bilgi bekliyorum
Merhaba forum uyeleri hayirlisiyla bugun galeri ilystan Kuba cr 1 aldm (3250 tl indirimli fiyatmis ) sizlerle izlenimlerimi ve bazi sorularimi konusmak istedim
+lar
yakit az yakio
on fren guzel
hiz iyi parca kalitesi iyi
- ler
arka fren
aynalar
tecrubeli abilerimden ve arkadaslarimdan da...
Merhaba forum uyeleri bugun elim bir kaza sonucu gozluk ve cercevem kirildi (daha dogrusu ben kirdim ) neden derseniz ? gozluk yamuk duruodu aldigimdan beri bendede obsesif kompulsif yani takinti var kafaya takim taktim baktim olmuo hala yamuk bi anlik sinirle kirdim simdi sizden ( gozluk...