gozluk kullananlar bi sorum var !

Merhaba forum uyeleri bugun elim bir kaza sonucu gozluk ve cercevem kirildi (daha dogrusu ben kirdim ) neden derseniz ? gozluk yamuk duruodu aldigimdan beri bendede obsesif kompulsif yani takinti var kafaya takim taktim baktim olmuo hala yamuk bi anlik sinirle kirdim simdi sizden ( gozluk kullananlardan ) bildiginiz saglam yamuk yapmayacak gozlukcu bildiginiz bi yer varmi ?
Simdiden tesekkurler

Gozlukleri gozune gore ayarliolar yamuk durmasi o yuzden olabilir odak noktan var cunku...

Kask + gozluk isino ben hic beceremiyorum bence lenslere bakin cok rahat edersiniz motorda günlük hayatta gozluk kullanirsiniz. Ben 5 yildir miyopum 3 4 ay anca gozluk kullanmisimdir ya yari kör gezerim ya lens günluk hayatta bile gozluk sevmiyorum

Merhaba forum uyeleri bugun elim bir kaza sonucu gozluk ve cercevem kirildi (daha dogrusu ben kirdim ) neden derseniz ? gozluk yamuk duruodu aldigimdan beri bendede obsesif kompulsif yani takinti var kafaya takim taktim baktim olmuo hala yamuk bi anlik sinirle kirdim simdi sizden ( gozluk kullananlardan ) bildiginiz saglam yamuk yapmayacak gozlukcu bildiginiz bi yer varmi ?
Simdiden tesekkurler

Atasun' a git bence kampanya da var yanında 1 adet te yedek gözlük veriyorlar

Gozlukleri gozune gore ayarliolar yamuk durmasi o yuzden olabilir odak noktan var cunku...
bunu bilmiyordum ben belki yarin soracam gozlukcuye

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------

Atasun' a git bence kampanya da var yanında 1 adet te yedek gözlük veriyorlar

atasun hakkinda cok sikayet okudum gozluk 10 sonra anca gelio diolar bana acil lazm gozlerim cok bozuk cunki hem yakin hem uzak hepsi var

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

Kask + gozluk isino ben hic beceremiyorum bence lenslere bakin cok rahat edersiniz motorda günlük hayatta gozluk kullanirsiniz. Ben 5 yildir miyopum 3 4 ay anca gozluk kullanmisimdir ya yari kör gezerim ya lens günluk hayatta bile gozluk sevmiyorum

malesef bende lens takamiyorum gozumde halka var zaten asiri hassas gozlerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar