Sosyal Sorumluluk ( Az Buraya Bakın )

Evet arkadaslar abiler elimde temel gida malzemeleri var ( yagg tuz un seker bakliyat pirinc bulgur vs. ) bunları ihtiyac sahibi birine vermek istiyorum cevrenizde yardima ihtiyaci olan birileri varmdr acaba
XoBrXo.jpg

Edit:(Sartlarim sunlar kimligim belirtilmesin yeter ve gercekten ihtiyaci olan birine nasip olsun )
Edit2:(Simdi diyebilorsiniz para mi lan bu hayir yada yardim olsun napalm bizimde aldigimiz para belli Allaha sukur gene ama yapcak bisey yok )

İl, ilçe belirt ki o bölgede birine verilsin. Kargo falan uğraştırıcı ve anlamsız olur.

Hocam kimseyi bulamaz iseniz belediyeye verin. Her Belediye'nin yardım yaptığı insanlar var. Diyebilirsiniz onlar yandaşlarına yardım ediyorlardır diye. Siz iyi niyetle yardım yapıyorsunuz onlara kaynak vererek. Yapacakları usulsüzlük onların yanlışı olur sizin değil.

Çevrenizde camii veya iyi bildiğiniz esnaf varsa yardıma muhtac insanları sorabilirsiniz özellikle cevredeki esnaf iyi bilir

çocuk esirgeme kurumu, koruncuk vakfı veya benzeri yerlerden birine telefon açıp kargo göndericiye ait bir şekilde ulaştırabilirsiniz?

Hepinize tesekkur ederim fikirleriniz icin karton toplayan cocuga verecem insallah

tek yapman gereken muhtarlığa gitmek. onlar detaylı bilgiye sahip oluyorlar ve seni yönlendireceklerdir.

Karton topluyo deyip fakir görme, çok para var o işte :)

Şaka bi yana da; abi muhtara bi zahmet sorsan?

onlar yine bir şekilde geçimini sağlıyor yaşlı ,hasta ,engelli çalışamayacak durumda olan hiç komşun yok mu
Ağır asosyal oldugum icin cevremde ne bar ne yok nkim var kim yok bilmiorum zaten bu konuyu acmamdaki sebep etrafimda ( benim bildigim ) ihtiyac sahibi kimse yok varsa goren duyan bilen varsa

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

Karton topluyo deyip fakir görme, çok para var o işte :)

Şaka bi yana da; abi muhtara bi zahmet sorsan?

Cok saol ;( tam kime verecegimi buldum derken aklima karpuz kabugunu dusurdun ;(
Yasadigim semt luks yer o yuzden kimse yok buralarda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar