Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://i.imgyukle.com/2020/01/11/VB3nXM.jpg
genleşme kabından şırıngayla çektim araç daha iki gün önce periyodik bakıma girdi. ustaya sorduğumda antifrizi ölçtük -35 veriyor değişmesine gerek yok dedi ama internette iyi kötü antifriz karşılaştırmalarında kötü olduğu anlaşılıyor. Araba ikinci el...
İstanbul içi yamalube dışında yağ kullanan, yağı kendimiz götürebileceğimiz bu şekilde imkan sağlayan servis var mı?(daha önce sordum kendiniz yağ getiremezsiniz dendi) Koyulan yağı boşalt kendi istediğini doldur tarzında öneri çok okudum ama motor isterse yarım litre yağ alsın bence gereksiz...
Elimde Banyo yaparken kullandığım dalan marka gerçek zeytinyağı sabunu vardı deri bakımı özelliği olan ürünlerin içeriğine baktığımda da genelde zeytinyağını gördüm. Motulun bir tane ürünündede vardı. Nemli Mikrofiber beze sabunu yumuşatıp yedirdim sonrada bezi montun üzerinde gezdirip en son...
İstanbul'a taşınalı 2 ay oldu haliyle Rahmetli Barkın bayoğlunun z1000 incelemesinde geçen yolu bir türlü bulamadım.
https://youtu.be/qhd4N7SdP2E
Yavaş yavaş keşfediyorum. Bugün sırasıyla Riva, Ağva, şile yaptım farklı yollara girdim ama burayı bulamadım. Bu yer daha başka videolarında da...
Dün akşam sahili turlamak için çıkmıştım soğuktan burnumu çekip durdum biraz da boynum üşüdü kışlık balaklavaya ihtiyacım var ama 30 lirayada var 100 lirayada var 200 liraya da. Hatta dainese' in 350tllik olanları bile var.
Sonuçta Çok karışık bi teknoloji değil hepsi termal özelliği olan soğuğu...
video linki: https://www.youtube.com/watch?v=5sGtcyARuZY
videoda ki model abusun 8077 modeli 3:25 den itibaren izlerseniz tekeri yavaş hareket ettirince alarm ötmüyor ee ne anladım ben bu işten? aynı hassasiyet 80 liralık çin malı monero marka kilidimde de var. aynı şekilde başka bir videoda...
mt09 için istanbulda sadece güneşli günlerde kullanacağım, kışın ıslak zeminde sıkıntı yaratmayacak bir lastik arıyorum. pilot road 5 ihtiyaçlarımı karşılayabilecek en iyi lastik galiba bu lastik ile alakalı bir sürü yabancı kaynaktan videolar izledim ama türkçe hiç bir şey yok. kullanan varsa...
geçen ilkbaharda arabamı elimden çıkartmıştım şimdi yine kış başlangıcı mutlaka araba lazım olacak arabalara bakayım dedim ama o da nesi 2005 model arabalarda 160 binde 2012-2014 model arabalarda 160 binde:silent: bütçem 50-55 civarı. bu paraya 2012 üstü hyundai accent blue, chevrolet cruze...
Çoğu kişi eldivenin önemi olarak düşme anında elleri asfalttan korumak yada ele bir şey sıçraması sonucunda eli korumak örneklerini verir ama ben dün gece eldiven konusunda bir ilki yaşadım:)
düşük hızda (70-80kmh) yavaş yavaş giderken kavşağa yaklaştım, ne yapacağı belirsiz bir araç beni...
Yazın dediğim kışa girmeden önce son 2 ay. Önümüz kış olduğu için ve kışında motosiklet kullandığım için winter grip denemek istiyorum ama lastiği muhtemelen 1 ay sonra filan taktırırım. Ekim-kasım gibi yine havalar biraz sıcak olur o sıcak havalarda bu lastiği kullansam sıkıntı yaratır mı...
Trafiğin Sıkışmış olduğu bir anda (öndeki aracın park etmesini bekleyen kuyruk) Durduğum yerde taksici geldi arkadan dokundurdu öne sıçradım. Bu kaçıncı oldu ya
Neyse ki motora hiçbir şey olmadı nasıl olmadı anlamadım. Görünür hiçbir hasar yok.
Adam direk taksi durağına çekip duramadim filan...
Bütçem maksimum 10 bin lira.
Gündelik işler için ve büyük motorun yanına küçük motor olarak birşey almak istiyorum. Büyüğü heryere çıkarmak istemiyorum. Bununla sağa sola git, bakkala, markete her türlü işe gelecek ömürlük birşey almayı düşünüyorum. Satma planım yok. O yüzden yıllar içinde...