Arama sonuçlarınız

1. uzay gemisi

Arabadan çıkan antifriz nasıl?

https://i.imgyukle.com/2020/01/11/VB3nXM.jpg genleşme kabından şırıngayla çektim araç daha iki gün önce periyodik bakıma girdi. ustaya sorduğumda antifrizi ölçtük -35 veriyor değişmesine gerek yok dedi ama internette iyi kötü antifriz karşılaştırmalarında kötü olduğu anlaşılıyor. Araba ikinci el...
  2. uzay gemisi

Fiyat güncellemesi kapıda

Haber sitelerinde Motorine 32 kuruş, benzine 19 kuruş ve LPG ye 7 kuruşluk fiyat güncellemesi yapılmasının beklendiği yazıyor bilgisi olan var mı
  3. uzay gemisi

Naked motosiklet için kask tavsiyesi 2500TL

Arai kaskım vardı ama bana küçük geliyor tekrar da arai almak istiyorum Bütçem 2500 civarı shoei nxr düşündüm bu bütçede f/p olarak ne alınabilir?
  4. uzay gemisi

İstanbulda Yamalube dışında yağ kullanan servis

İstanbul içi yamalube dışında yağ kullanan, yağı kendimiz götürebileceğimiz bu şekilde imkan sağlayan servis var mı?(daha önce sordum kendiniz yağ getiremezsiniz dendi) Koyulan yağı boşalt kendi istediğini doldur tarzında öneri çok okudum ama motor isterse yarım litre yağ alsın bence gereksiz...
  5. uzay gemisi

Zeytinyağlı sabun ile deri mont bakımı mümkün mü?

Elimde Banyo yaparken kullandığım dalan marka gerçek zeytinyağı sabunu vardı deri bakımı özelliği olan ürünlerin içeriğine baktığımda da genelde zeytinyağını gördüm. Motulun bir tane ürünündede vardı. Nemli Mikrofiber beze sabunu yumuşatıp yedirdim sonrada bezi montun üzerinde gezdirip en son...
  6. uzay gemisi

Videonun çekildiği güzergah (AEA Z1000)

İstanbul'a taşınalı 2 ay oldu haliyle Rahmetli Barkın bayoğlunun z1000 incelemesinde geçen yolu bir türlü bulamadım. https://youtu.be/qhd4N7SdP2E Yavaş yavaş keşfediyorum. Bugün sırasıyla Riva, Ağva, şile yaptım farklı yollara girdim ama burayı bulamadım. Bu yer daha başka videolarında da...
  7. uzay gemisi

Wind stopper balaklava önerisi

Dün akşam sahili turlamak için çıkmıştım soğuktan burnumu çekip durdum biraz da boynum üşüdü kışlık balaklavaya ihtiyacım var ama 30 lirayada var 100 lirayada var 200 liraya da. Hatta dainese' in 350tllik olanları bile var. Sonuçta Çok karışık bi teknoloji değil hepsi termal özelliği olan soğuğu...
  8. uzay gemisi

Abus 8077 disk kilidi hassasiyeti hakkında (video)

video linki: https://www.youtube.com/watch?v=5sGtcyARuZY videoda ki model abusun 8077 modeli 3:25 den itibaren izlerseniz tekeri yavaş hareket ettirince alarm ötmüyor ee ne anladım ben bu işten? aynı hassasiyet 80 liralık çin malı monero marka kilidimde de var. aynı şekilde başka bir videoda...
  9. uzay gemisi

Michelin pilot road5 kullanan var mı? 120/180

mt09 için istanbulda sadece güneşli günlerde kullanacağım, kışın ıslak zeminde sıkıntı yaratmayacak bir lastik arıyorum. pilot road 5 ihtiyaçlarımı karşılayabilecek en iyi lastik galiba bu lastik ile alakalı bir sürü yabancı kaynaktan videolar izledim ama türkçe hiç bir şey yok. kullanan varsa...
  10. uzay gemisi

Yamaha kasım ayı fiyat listesi

11. uzay gemisi

Araba piyasası ve kilometreler

geçen ilkbaharda arabamı elimden çıkartmıştım şimdi yine kış başlangıcı mutlaka araba lazım olacak arabalara bakayım dedim ama o da nesi 2005 model arabalarda 160 binde 2012-2014 model arabalarda 160 binde:silent: bütçem 50-55 civarı. bu paraya 2012 üstü hyundai accent blue, chevrolet cruze...
  12. uzay gemisi

Eldivenin önemi, kavşaklar ve kaza

Çoğu kişi eldivenin önemi olarak düşme anında elleri asfalttan korumak yada ele bir şey sıçraması sonucunda eli korumak örneklerini verir ama ben dün gece eldiven konusunda bir ilki yaşadım:) düşük hızda (70-80kmh) yavaş yavaş giderken kavşağa yaklaştım, ne yapacağı belirsiz bir araç beni...
  13. uzay gemisi

Anlas Winter Grip plus yazın kullanılır mı?

Yazın dediğim kışa girmeden önce son 2 ay. Önümüz kış olduğu için ve kışında motosiklet kullandığım için winter grip denemek istiyorum ama lastiği muhtemelen 1 ay sonra filan taktırırım. Ekim-kasım gibi yine havalar biraz sıcak olur o sıcak havalarda bu lastiği kullansam sıkıntı yaratır mı...
  14. uzay gemisi

Taksicinin teki arkadan deydirdi

Trafiğin Sıkışmış olduğu bir anda (öndeki aracın park etmesini bekleyen kuyruk) Durduğum yerde taksici geldi arkadan dokundurdu öne sıçradım. Bu kaçıncı oldu ya Neyse ki motora hiçbir şey olmadı nasıl olmadı anlamadım. Görünür hiçbir hasar yok. Adam direk taksi durağına çekip duramadim filan...
  15. uzay gemisi

Bu zamanda alınacak en iyi CUP veya SCOOTER

Bütçem maksimum 10 bin lira. Gündelik işler için ve büyük motorun yanına küçük motor olarak birşey almak istiyorum. Büyüğü heryere çıkarmak istemiyorum. Bununla sağa sola git, bakkala, markete her türlü işe gelecek ömürlük birşey almayı düşünüyorum. Satma planım yok. O yüzden yıllar içinde...
  16. uzay gemisi

Ederinden fazla fiyat yazma hastalığı

Nmax125 lerin piyasasına bakıyorum sıfırı 16 bin lira adam 5 bin 10 bin kilometreye gelmiş motora 17.500 yazmış 18.000 yazmış 16.000 yazan var. Aynı şey pcx içinde geçerli. Adam eski kasasına yeni kasa fiyatı yazıyor. R25de de durum aynı. 2018 sıfırı 25 bin civarı 2017 modellere 23-24 yazan var...
  17. uzay gemisi

Arai rebel İçin 2700 fiyat nasıl? İkinci el kask

Shoei kaskimi motorumla beraber kardeşime verdikten sonra artçı kaskim olan MT marka bir kask kullaniyordum ama kafama düzgün birşeyler takmak istiyorum sifirinada 4500-5000 vermek istemediğimden ikinci ellere baktım ve 2700e interkomuyla ve farklı camiyla satılan birşey buldum. Pazarlıksız 2700...
  18. uzay gemisi

Nedir bu "KARA MAMBA" ?

İlanların başlıklarından hiç eksik olmayan bu kara mamba nedir neyin nesidir? Google ye yazınca yılan çıkıyor
  19. uzay gemisi

Kedilerin istilası

Montuna kedi işeyen arkadaşın konusundan sonra aklıma direk birkaç ay önce çektiğim fotoğraf geldi Bu namussuzlardan birkaç tanesi sürekli motorun selesine oturup tirnaklayarak seleyi çiziyor. Her sabah motora binerken pati izlerini ve kedi tüylerini temizleyip sövüyorum ama diğer yandan da...
  20. uzay gemisi

Diş hekimiysen, doktorsan, mühendissen banane?

Memurdan temiz mt09 Diş hekiminden temiz mt09 Mühendisten temiz mt09 Beyin cerrahindan temiz mt09 Elektrik mühendisinden temiz mt09 Emekliden temiz mt09 Makine mühendisinden temiz mt09 ATT görevlisinden temiz mt09 Öğretmenden temiz mt09 Sağlık memurundan temiz mt09 Esnaftan temiz mt09...