Uykusuzcorap kullanıcısının son içeriği

1. U

Berik ürünleri satan kullanan

Selamlar, berik markasını türkiyede satan var mı? Ceketini, botunu veya eldivenini kullanan var mı?
  2. U

İzmir mt helmet

İzmirde mt helmet satan yer kahramanlarda neresi ?
  3. U

CBR 125 arka sehpa kaldırma takozu ?

Arkadaşlar arıyorum ama bulamadım. Yardımcı olabilecek var midir
  4. U

CBR 125R Çelik fren hortumu arıyorum

Arkadaşlar motorumun frenini daha da iyileştirmek adına ebc fren balataları taktım. Yeterli gelmiyor :) Çelik fren hortumu takmak istiyorum, takan var mıdır? nerden alabilirim? Veya cbr 125r a uygun master cylindir falan var mıdır fren için brembonun vs
  5. U

Falco oxegen 2 bot kullanan

Arkadaşlar falconun bu modelini kullanan var mı aramızda
  6. U

600-700 tl seviyesine kadar kullandiginiz bot

Selam arkadaşlar bot tavsiyesi istiyorum. Gaerne grw düşünüyorum lakin ce sertifikasi vs bişi göremedim? Önerileriniz neler
  7. U

350 tl ye kadar kışlık eldiven tavsiyesi

Arkadaşlar su ve rüzgar geçirmeyen kışlık eldiven arıyorum ne önerirsiniz
  8. U

Gaerne bot kullanan

Arkadaşlar gaerne bot kullanan var mı? Kullandığınız ayakkabılarla numara kalıbı ayni mi? Korumalari ve özellikleri güzel gözüküyor tavsiye eder misiniz
  9. U

Rüzgardan başka motor tarafından grenaj kırılması

Arkadaşlar okulda park halinde yanimdaki motor rüzgardan devrilince benim motoryn grenajını kırmış. Herhangi bir hak edebilir miyim yoksa grenaj bana mı kaçti ?
  10. U

Ferit uyar (gsxr) vefat etmiş Allah rahmet eylesin

Arkadaşlar youtubedan takip ettiğim ferit rr adlı abimiz kaza yapip vefat etmiş. Şok oldum videolarini severek izliyordum. Full ekipman arai kask falan takıyordu. Kaza sebebini vs bilgisi olanlar yazabilir mi
  11. U

Buralar karışıcak. ABUS GRANIT 20 saniye DE KESILIYOR?

Abus almayı düşündüğüm şu günlerde araştırmalarım sonucu -tabi kilide 1000 tl vericeksek araştırıcaz- almax wall of shame diye birşeye denk geldim.. Öncelikle youtube linki: ikinci olarak sitede bu linke tıklayarak bu firmanın kestiği *utanç duvarı* adını verdiği bir çok markalar var...
  12. U

400 tl motosiklet botu tavsiye

Bütçem 400 tl. Bu fiyatlara f/p koruması güzel bir bot önerir misiniz acaba? forma mirage ve yds diablo var bu fiyatlara en yakın. yds diablonun korumalarından pek emin olamadım..
  13. U

Diablo rosso 2 , 125cc motorda kullanım ömrü

Merakımdan soruyorum yakın zamanda lastik alacağım. Diablo rosso 2 ler günlük ve uzun yol olarak 125cc de -işte lastik yakma, arkayı kaydırarak frenlemek, drift vs yapılmadığı taktirde- 10bin km götürür mü? Michelin pilot streetler 20bin km normal sürüşle götürüyo diyolar da o yüzden sordum tabi...
  14. U

Sizce aküm kaldirir mi

Cbr 125 kullaniyorum. Bu linkteki ürünü daha iyi aydinlatma icin alip taktirmak istiyorum aküm biter mi sizce sürekli acik kalsa vs? Ekstra 36 watt cekicek cünkü.. 55w normal far ampüşüm acaba onu 36watta mi düşürsem? Ürün 18W Bright Motorcycle Practical 6 LED Driving Fog White Headlight...
  15. U

Cbr 125r arka stand vidası

Selamlar arkadaşımın kullandığı universal padok standı var. Motorunu sattıgından ondan alıcam fakat kullandıgım motor cbr 125r. padok standının geçmesi için gereken takozu nerden bulabilirim? -izmir- veya internetten? aradım bulamadım. bu arada cbr 125r a uyar herhalde bir de o padok takozları...

Yeni mesajlar