Ferit uyar (gsxr) vefat etmiş Allah rahmet eylesin

Katılım
12 Haz 2013
Mesajlar
737
Arkadaşlar youtubedan takip ettiğim ferit rr adlı abimiz kaza yapip vefat etmiş. Şok oldum videolarini severek izliyordum.

Full ekipman arai kask falan takıyordu.

Kaza sebebini vs bilgisi olanlar yazabilir mi
 
Katılım
8 Ara 2011
Mesajlar
3,526
Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Merhuma Allahtan rahmet diliyorum. Lakin takıldığım nokta, neden full koruma ekipmanlı olan ve iyi kullanan birinin öldüğüne şaşırıyormuş gibi bir konu içeriği paylaşmış olman. ::153:: Koruma ekipmanları ölümden koruduğu için kullanılmıyor. Büyük ölçüde, sürtünme ve küçük/orta ölçekli darbelerin olabildiğince süspanse edilmesi için kullanılıyor.

Allah rahmet eylesin, taksiratını affetsin.
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
11 Kas 2014
Mesajlar
3,435
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok üzücü ailesine sabır diliyoruz hayat bugun varız yarın yok biz gidince dünyada durmuyr malesef
 
Katılım
10 Ocak 2015
Mesajlar
446
1 haftadır komadaydı dün rahmetli oldu allah rahmet etsin motosiklet konusunda örnek aldığım insanlardan biriydi.
 
Katılım
11 Kas 2015
Mesajlar
427
Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
"Kesin bildi değildir"" duyduğuma göre virajda bariyerlere patlamış.

Takip ettiğim bi youtube kanalıydı, Allah Rahmet Eylesin. Geride kalanlarına sabır versin.
 
Katılım
16 Eyl 2011
Mesajlar
627
Kendisini grubundan bi arkadaştan motor alırken tanımıştım. Hızı ve virajı seven biriydi. Youtube'dan videolarını izlerken çok riskli gidiyor ben böyle sürmem süremem sanırım diye düşündüğüm çok olmuştur.
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
11 Kas 2014
Mesajlar
3,435
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haberi alnca kanalını izledim öyle gayet düzgün sürüyor , altındaki motora göre fazlasıyla dirayatli bir şöför ben direksiyona geçsem dayanırdım gaza heralde,

Yakınlarına sabır Rabbimizden rahmet diliyorum
 
Katılım
4 Şub 2014
Mesajlar
450
Allah taksiratını affetsin, yollarda değil!!! lütfen pistlerde gazlayın arkadaşlar. her biracı ders olsun.
 
Katılım
23 Tem 2013
Mesajlar
1,716
bu arkadaş sanırım ferit rr yazınca çıkıyor.

bu tip sürüş kişinin tecrübesi , motoru , yeteneği ne olursa olsun bir kazada bitmeye mahkumdur.
 

Obs

Katılım
13 Nis 2016
Mesajlar
219
Allah rahmet eylesin benim arkadasimin tanidigiydi iyi bir insandi
 
Katılım
27 Nis 2015
Mesajlar
4,294
Abi kusura bakmasın kimse de, böyle motorlara biniyosan, piste çıkmak için da kenarda para bulunduracan sürekli ki gidip pistte yer uçaklığı yap. Pistte kaza yapsaydı en fazla bir iki kırıkla kurtarırdı ki o da en fazlası bak!

İyi olmuş demiyorum; ama bu kadar da bile bile lades denilmez arkadaş!
 
Katılım
16 Nis 2016
Mesajlar
62
Hiz hiz hiz malesef dikkat etmiyoruz. Allah rahmet etsin. Aracimiz bize mezar olmasin arkadaslar. Daha dikkatli ve kurallara uyarak lutfen.
 
Katılım
5 Mar 2016
Mesajlar
221
Kardeşimizin mekanı cennet olsun. Vidyolarını izledim, çoğumuz bu şekilde kullanmak istemeyiz ama hayatını kaybeden bir insanın arkasından bu şekilde yorum yapılmamalı.
Kıssadan hisse; ne kadar iyi kullanırsanız kullanın aklınızın bir köşesinde sevdikleriniz ve aileniz olsun.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst