uur52 kullanıcısının son içeriği

1. uur52

Intercom Tavsiyesi Hk.

Herkese selamlar, Hem artçıyla telsiz şeklinde(arama yapmadan direkt olarak) konuşabileceğim hem de telefon, müzik gibi işlevleri görebilecek bir intercom arıyorum. Önerisi olan varsa model ya da link paylaşırsa çok sevinirim.
  2. uur52

Benzincide Darp Edilen Arkadaşımızın Davası Hk.

Herkese selamlar, Uzun süredir foruma giremiyordum konuşulduysa affola. Aklıma düştü. Altın Elbiselinin de takip ettiği darp davasında bilgisi olan var mıdır ?
  3. uur52

Fotodaki kaskın modelini bulamiyorum

Herkese selamlar. Gorseldeki kask hediye olarak geliyor ancak modelini bulamadim. Bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
  4. uur52

Motor Gaz Kesip Stop Etti

Herkese selamlar. Fiddle 3 125 sahibiyim motorum 900 km'de. Dün yolda ilerlerken bir anca motor gaz kesti, gaz yememeye başladı durunca da stop etti. Bi 5 dk motor çalışmadı. 5 dk sonra çalıştı ve devam ettim. Nedeni ne olabilir?
  5. uur52

İkinci El Motorları Ne Zaman Satmalı?

Herkese selamlar. Malum yeni fiyatlar açıklandı. Fiyatların Maaşallah'ı var. İkinci el fiyatları da haliyle biraz arttı. Motoru satmayı düşünüyorum ancak bir aciliyetim de yok. Şuan aldığım fiyata teklifler var. Ama 2017 modeller ile yeni gelenler arasında da 6 bin civarı bir fark var. Motorum...
  6. uur52

Emniyet Şeridi Cezaları Başladı

Herkese selamlar. Bugün motosiklet sayfasından bir arkadaşımız emniyet şeridinden yediği cezanın görüntülü fotosunu attı. Konuyu konuşurken de yeni düzenlemenin yazılımını asker arkadaşımın yaptığını öğrendim. Bu arada kendisi de motorcudur. Kameralar sadece önden değil arkadan da çektiği için...
  7. uur52

Acil kan lazim. Istanbul

Arkadaslar kanser tedavisi goren annem icin acil B+ kan lazim. Trombosin icin capa kan merkezine Fatma Akçay adına 4 unite kan verilmeso gerekiyo. Adminler de konunun yayilmasona yardimci olursa sevinirim. 0536 267 67 25 İlyas Akın Akçay ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir...
  8. uur52

Kaşımpaşa'dan Şişhane'ye dönen viraja dikkat

Herkese selamlar. Biraz geç açabildim konuyu. Başlıkta görüldüğü üzere Kasımpaşa'da minibüs duraklarının ordan şişhaneye dönen virajdan geçen arkadaşlar dikkat etsinler. Sapaktan viraj bitimine kadar Yoğun bir yağ akıntısı olmuş. Ayağınızı yere koyunca bile ayağınız kayıyor. Sabah çevre koruma...
  9. uur52

Arka Görüş Kamerası. Fotoğraf Örnekli

Herkese selamlar. Joymax facebook sayfasında bir arkadaş yaptırmış kendisi buradaysa affına sığınarak paylaşıyorum. Aklımda olan bir çalışmaydı. Hatta dahili sesi olan, navigasyon ve mp3 çalarlı bir model düşünülebilir. Kesinlikle daha geniş bir görüş söz konusu ancak dikkat dağıtır mı onu...
  10. uur52

Kış Lastiği Motosikletler İçin Zorunlu mu Oldu ?

Herkese selamlar, Dün izlediğim habere göre sadece ticari araçlar için geçerli olan kış lastiği için yapılan açıklamada bütün özel otomobiller de dahil olmak üzere tüm özel motorlu araçlar bu kış itibarıyla zorunlu olarak kış lastiği kullanmaya başlayacak diye bir açıklama yapıldı. Bu...
  11. uur52

Kontağı çevirince motor çalışıyor

Herkese selamlar. Joymax 250 ABS var. Motoru garajda yıkayıp park ettim. 2 saat sonra çıkartıp 20 km kadar yol gidip kontağı kapattım. Tekrar kontağı çevirdiğimde direk marşa basmadan çalışmaya başladı. Kontak açıkken yan ayağı kaldırınca da çalışıyor. Neden olur ?
  12. uur52

Denemek için ABS'yi devreye sokmak

Herkese selamlar. İlk defa ABS'li bi motorum oldu. Alışkanlık olarak ABS'yi devreye sokmayacak şekilde sürüşler yapıyorum. Ama merak etmiyor da değilim :) Denemek için ABS'yi devreye soksam motora,lastiğe vb. zararı olur mu? Ya da düşme durumu var mıdır?
  13. uur52

Artçı için kol yaslama

Herkese selamlar, Eşim için arkaya goldwingvari kol yaslama çalışması yapmak istiyorum. 2 kişilik akülü araçlarda da oluyor. Yapan, gören ya da fikir sahibi arkadaşlar var mıdır ? Joymax var görüntüyü bozmadan yapmak istiyorum. Ya tutunma demirinden ya da arka çantadan bağlantı yapmayı...
  14. uur52

Motosiklet Kazası. Kask takmayan artçı öldü.

Kaza, saat 06.15 sıralarında, Seka Park'ta meydana geldi. Arkadaşı Herdem Öztürk'ü yanına alan Tayfun Soydal, motosikleti ile gezintiye çıktı. Tayfun Soydal motosikletin kontrolünü yitirince kaskı olmayan Herdem Öztürk başının üzerine düştü. Kaskı bulunan Tayfun Soydal kazayı hafif sıyrıklarla...
  15. uur52

İnterkom Hakkında Birkaç Soru

Herkese selamlar. Evliyim sürekli artçılı sürüyorum. İnterkom ihtiyacım bu ara baya arttı. Yalnız birkaç sorun var kullanan-bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İnterkomların telefonla bağlantısı nasıl sağlanıyor? İnterkomların artçıyla bağlantısı nasıl sağlanıyor? Müzik dinleme...

Yeni mesajlar