Kontağı çevirince motor çalışıyor

Herkese selamlar. Joymax 250 ABS var. Motoru garajda yıkayıp park ettim. 2 saat sonra çıkartıp 20 km kadar yol gidip kontağı kapattım. Tekrar kontağı çevirdiğimde direk marşa basmadan çalışmaya başladı. Kontak açıkken yan ayağı kaldırınca da çalışıyor. Neden olur ?

Marş motoru doğrudan elektrik alıyor olabilir.Su felan kaçtıysa araya kısa devre yapıp kendiliğinden çalışıyordur tahminim.

Herkese selamlar. Joymax 250 ABS var. Motoru garajda yıkayıp park ettim. 2 saat sonra çıkartıp 20 km kadar yol gidip kontağı kapattım. Tekrar kontağı çevirdiğimde direk marşa basmadan çalışmaya başladı. Kontak açıkken yan ayağı kaldırınca da çalışıyor. Neden olur ?

kuruyunca geçer :)

o zaman marş motoru sürekli çalışıyordu motor seyir halindeyken doğru anladıysam. Yeni aldım dostlar içim parçalanır valla :D

Güneşe bırak motoru biraz geçer dostum :) Geçmez ise marş motorunda veya devrelerinde bir kısa devre oluşmuştur. Servise götür :)

Yok hocam baya tedirgin açtım konuyu. Ama geçti çok şükür :D

Motosiklet kedi gibi suyu sevmiyor. Yıkanınca illa ki bi huysuzluk çıkarıyorlar. Basınçsız suyla yıkayıp Silmek gerekiyor herhalde?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar