Uumtx kullanıcısının son içeriği

1. U

Ceza internet vergi dairesi hakkında

Cezam var Benim bildiğim iki tane İkiside egzozdan ruhsat babamın üstüne internetten vergi dairesine giriyoruz hiç bi ceza çıkmıyor ama benim edevletimden bakıyorum 2 tane cezam gözüküyor TÜVTÜRK den randevu almaya çalıştığımda HGS vs cezaniz var diyor kafam karıştı
  2. U

Egzoz ve polis sorunu

Motosikletim şuan men yemiş durumda egzozdan ama kafama şöyle bişey takıldı bugün egzozcu bana susturucunu tak trafik şubeye git meni kaldırırlar bundan sonra da egzozuna bişey demezler falan dedi ama bana polis orjinalini takip muayeneye sokucaksin dedi ne yapicam
  3. U

Trafikten men edilme

Dün trafik polisi çevirdi yok Boru var egzozun var falan yaptı ehliyetimi istedi(A1) motorum cbr125 ruhsatima bile bakmadan sen bu motoru kullanamazsın falan filan yapti sonra normal olarak bagliyoruz dediler bağladılar otoparktan çıkarttım motoru ücret ödeyip bana 7 gün izin çıkarttılar...
  4. U

Angel eyes far

Angel eyes far aldım cbr 125im için Şirinevler den aldım. Ustama götürdüm (yine Şirinevler de) Takamam dedi Burada da takacak kimse yok dedi nerede takabilirim İstanbul'da varmı bilgisi olan.
  5. U

Sorun!

Motosikletim bazen bosa geciyor kendiliginden cok sık olmasada. Mesela ısıklarda 1. Vitese atıp kalkiyorum 1 metre gitmeden kendiliginden bosa geciyor sorun ne olabilir ?
  6. U

Egzoz konusu

Cbr 125'm var Egzoz takmayi dusunuyorum Akropovic veya tiger hangisi daha iyi ses veriyor fikir verebilecek var mi?
  7. U

Muayene baskasiyla gitmek

Gecen ben goturdum motosikleti muayeneye haliyle kaldim ve bugun muayene tekrari var bi sorun yuzunden ben goturemeyecegim arkadasima versem o sokabilir mi muayaneye
  8. U

Boya

Bu tur seyleri nasil kapatabilirim bazi kisiler oje falan diyor var mi fikriniz
  9. U

Zincir yaglama

Motosikleti her yikadiginizda zinciri yagliyormusunuz?
  10. U

Sorunlar bitmiyor

Motorum cbr 125 calistirdigin zaman vitesi 1 e atiyorum motoru normal kaldiriyorum kaldirdikdan sonra gazi biraktigimda kendi 5 6 saniye kendi kendine gaz veriyor sadece kalkarken oluyor
  11. U

On fren kitledi

On fren kitledi yardim
  12. U

Motosiklet vites sorunu

Motosikletimi manet arka fren balata radyator catlamisti tamire verdim ertesi gun hersey iyiydi sorunsuzdu bi cafenin onune biraktim bosa almadan normalde de calistirirken bosa almadan debriyaja basip calistirirdim simdi hem vitesteyken calismiyor bosada alinmiyor yarim saat ugrastim en sonunda...
  13. U

Agir kusur

Muayeneden agir kusur aldim plakadan Tekrar goturecegim randevu almam gerekiyormu tekrardan yoksa istedigim bu gun cikip goturebilirmiyim
  14. U

Muayene far sorunu

Bende mavi far var sorun olurmu muayenede
  15. U

Muayene

Cumartesi motosikletimi muayeneye goturecegim. Ruhsat babamin ustune onun gelmesi gerekiyor mu? Ve randevu alirken son gecerlilik tarihini soruyorlar o ne demek?