Trafikten men edilme

Dün trafik polisi çevirdi yok Boru var egzozun var falan yaptı ehliyetimi istedi(A1) motorum cbr125 ruhsatima bile bakmadan sen bu motoru kullanamazsın falan filan yapti sonra normal olarak bagliyoruz dediler bağladılar otoparktan çıkarttım motoru ücret ödeyip bana 7 gün izin çıkarttılar orijinal egozunu taktir muaneye sok dediler muaneye sokmadan trafik şubeye falan göstermeye gitsem olur mu?

Egzozdan dolayı motoru bağlayamazlar diye biliyorum. Baştan size 7 gün süre vermek zorundaydılar. Neyse, şu an olması gereken olmuş. Muayeneye sokmanız gerekir.

Dün trafik polisi çevirdi yok Boru var egzozun var falan yaptı ehliyetimi istedi(A1) motorum cbr125 ruhsatima bile bakmadan sen bu motoru kullanamazsın falan filan yapti sonra normal olarak bagliyoruz dediler bağladılar otoparktan çıkarttım motoru ücret ödeyip bana 7 gün izin çıkarttılar orijinal egozunu taktir muaneye sok dediler muaneye sokmadan trafik şubeye falan göstermeye gitsem olur mu?

Nasıl sen bunu kullanamazsın die sana işlem yapıyor. Olay yerinde 155'i arayıp direk asayişten ekip isteseydin. Hukuksuz işlem yapılıyor die zabıt tutturup mahkemeye verseydin. Genede savcılığa gidebilirsin. Araç bağlandığı için bağlayan ekip bellidir.

Ne mutlu sana yasal olarak 7 ( yedi ) gün motorunu zartlata zartlata dolaşabilirsin. Millet 7 gün senin zartlatmanı çekmek zorunda. Dadını çıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar