Muayene baskasiyla gitmek

Gecen ben goturdum motosikleti muayeneye haliyle kaldim ve bugun muayene tekrari var bi sorun yuzunden ben goturemeyecegim arkadasima versem o sokabilir mi muayaneye

Motosikleti
2018 SHERCO 250 2021 SYM Symphony 200 2024 TVS Ntorq.
http://www.tuvturk.com.tr/soru-ve-cevaplar.aspx

Araç sahibinin muayeneye gelmesi şart mı?
İstasyonlarımızda araç muayenesi yapılırken, ruhsat sahibi olması şartı aranmamaktadır. Aracınızı siz ya da farklı bir kişi istasyonlarımıza götürerek muayene ettirebilir. Ancak yalnızca aracı getiren kişiye muayene bittikten sonra araç teslimi yapılmaktadır.

Not: Muayeneye getireceğiniz araç size ait değil ise bu konudaki esaslara uyunuz.

Geçen benim de işim vardı . Arabanın muayenesi gelmişti arkadaşa verdim o götürdü . Sıkıntı falan çıkmadı .

aracı sizin yerinize muayeneye götüren firmalar türediğine göre araca başkası da muayeneye sokabilir.

Yalnız sizin durum biraz farklı.Siz muayene tekrarına gireceksiniz bu sebep ile muayane evrakları muayeneye aracı ilk sokanın imzasını atması isteyeceklerdir.En güzeli arayıp sorun.

Muayeneye götürecek kişinin adı ile randevu alınır ise sorun olmayacaktır. Diğeri şansa kalıyor, sıra numarası alırken ödeme esnasında kimlik ibrazı gerekiyor. %50 ihtimalle sorun çıkabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar