Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haklısınız. Fotoğraflı gezi yazılarının tadı bir başka oluyor.. Benim için de daha sürükleyici oluyor okumak. Eskiden çok gezi raporu yazmışlığım var bu forumda ey gidi.. Nedense ben de popüler kültüre ayak uydurarak video çeker oldum ve neredeyse bu gezide hiç fotoğraf çekmedim. Tavsiyenizi bir...
Merhaba,
Millet pazartesi sendromu yaşarken biz Trabzon'un yaylalarında gezi yaptık. Bunun için kusura bakmayın :)
Bu gezide Trabzon’un en yüksek noktalarından biri olan Karadağ Yaylası’na doğru iki motorla yola çıktık. Bende CRF250L, arkadaşım Fatih'te KTM 250adv... Karadağ Yaylası'nın...
Merhaba. Bugün yine zirvelerdeyiz.
Rota işlerini yine bıraktım Fatih'e ve ben baktım keyfime. Sağolsun kankam yazıp çiziyor beni gezdiriyor :)
Trabzon Vakfıkebir çıkışlı rotamızda Tonya üzerinden Kadırga Yaylasına çıkıyoruz. Fatih Sultan Mehmet'in Cuma namazı kıldığı yayla çimenindeki Üstü...
1758995058
evet öyle oldu ve çok güzeldi. Teşekkürler.
1758995111
Evet uzun yolda motor biraz güçlü olmalı. En azından bir 30 beygir mesela.
1758995179
Teşekkürler. Tadı damağımızda kaldı. Gerçekten güzel bir gezi oldu bizim için :)
Merhaba,
Trabzon çıkışlı 3 gün sürecek olan bir gezi planladık iki arkadaş. Bende Honda Crf250L, arkadaşımda ise Ktm 250Adventure.
İlk gün Trabzon'dan yola çıkarak Gümüşhane üzerinden Pülümür yoluna ulaşmayı hedefledik. Pülümür'den yıllar önce araba ile geçmiştim ve o yolu çok beğenmiştim...
şeffaf kaplamayı 2,5 - 3 civarına yaptığını söylemişti ama motoruna, kullanılan malzemeye ve tasarıma göre fiyatların değişebileceğini belirtmişti. instagramda @bygreen61 hesabından kendisine ulaşabilirsiniz.