Arama sonuçlarınız

1. uthec

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

bir tatmak gerek dostum..tavsiye edeirm
  2. uthec

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

2 yıl Cbr125 2 yıl Cbr250 4 yıl Crf250L 5 yıl Tracer700 1 yıldır tekrar Crf250L kullanıyorum :)
  3. uthec

Rusya Gürcistan turuna davet

yolunuz açık olsun..gezi raporlarınızı bekliyoruz.. Trabzon'dan geçerseniz ve zamanınız olursa beklerim.
  4. uthec

Motosikletime PPF şeffaf kaplama yaptırdım

Ben Trabzon'da yaşıyorum. Motoru kaplatalı neredeyse 1 yıl olacak. Herhangi bir sorun yaşamadım. Tazyikli suyla yıkarken çok yaklaştırmamak gerekiyor.
  5. uthec

1.Kasım.2025 - Kasım'da viraj başkadır

güzel gezmişsiniz maşallah.. O pideyi merak ettim :)
  6. uthec

Kawasaki KLE500 Geri Döndü! EICMA 2025’te Sahneye Çıkıyor

ön sinyallere yer bulamamış gibiler..
  7. uthec

Bulutların üzerinde ve orman içlerinde motor gezisi | Karadeniz içerir

Haklısınız. Fotoğraflı gezi yazılarının tadı bir başka oluyor.. Benim için de daha sürükleyici oluyor okumak. Eskiden çok gezi raporu yazmışlığım var bu forumda ey gidi.. Nedense ben de popüler kültüre ayak uydurarak video çeker oldum ve neredeyse bu gezide hiç fotoğraf çekmedim. Tavsiyenizi bir...
  8. uthec

Bulutların üzerinde ve orman içlerinde motor gezisi | Karadeniz içerir

Merhaba, Millet pazartesi sendromu yaşarken biz Trabzon'un yaylalarında gezi yaptık. Bunun için kusura bakmayın :) Bu gezide Trabzon’un en yüksek noktalarından biri olan Karadağ Yaylası’na doğru iki motorla yola çıktık. Bende CRF250L, arkadaşım Fatih'te KTM 250adv... Karadağ Yaylası'nın...
  9. uthec

Karadeniz Yayla Yolları | Kadırga Yaylası, Üstü Açık Camii, Zigana Dağı & Hamsiköy

Merhaba. Bugün yine zirvelerdeyiz. Rota işlerini yine bıraktım Fatih'e ve ben baktım keyfime. Sağolsun kankam yazıp çiziyor beni gezdiriyor :) Trabzon Vakfıkebir çıkışlı rotamızda Tonya üzerinden Kadırga Yaylasına çıkıyoruz. Fatih Sultan Mehmet'in Cuma namazı kıldığı yayla çimenindeki Üstü...
  10. uthec

3 günlük Pülümür, Karanlık Kanyon ve 3200 Rakımlı Kırklar Mescidi Gezimiz

1758995058 evet öyle oldu ve çok güzeldi. Teşekkürler. 1758995111 Evet uzun yolda motor biraz güçlü olmalı. En azından bir 30 beygir mesela. 1758995179 Teşekkürler. Tadı damağımızda kaldı. Gerçekten güzel bir gezi oldu bizim için :)
  11. uthec

Teşekkürler. Trabzonda yaşadığımız için Derebaşından çok geçtik. Bu sefer farklı bir yol olsun istedik. Sizin yazınızı da merakla bekliyorum🙂
  12. uthec

Merhaba, Trabzon çıkışlı 3 gün sürecek olan bir gezi planladık iki arkadaş. Bende Honda Crf250L, arkadaşımda ise Ktm 250Adventure. İlk gün Trabzon'dan yola çıkarak Gümüşhane üzerinden Pülümür yoluna ulaşmayı hedefledik. Pülümür'den yıllar önce araba ile geçmiştim ve o yolu çok beğenmiştim...
  13. uthec

şeffaf kaplamayı 2,5 - 3 civarına yaptığını söylemişti ama motoruna, kullanılan malzemeye ve tasarıma göre fiyatların değişebileceğini belirtmişti. instagramda @bygreen61 hesabından kendisine ulaşabilirsiniz.
  14. uthec

Merhaba. İlk kez bir motoruma kaplama yaptırdım. Motoruma çanta demiri taktırmak istemiyordum. Çünkü demirin görüntüsü pek hoşuma gitmiyor. Gezilere giderken bir sosis çanta ile hallederim işimi diye düşünüyordum. Çantanın indir bindir, bağla çıkar yaparken arka kuyruğu çizebileceğini bildiğim...
  15. uthec

Honda nx500 geliyor...

ağır ve alçak..fiyatıda tahminim 400-450 arası olur.
  16. uthec

Itchy Boots'un Irak'ta motorunun çalınması

bana da pek inandırıcı gelmedi..
  17. uthec

Bir ARTVİN Macerası; Kamp, Yol, Festival...

Merhaba, 19-20-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan Artvin Motosiklet Festivaline katılmak gibi bir zorunluluk oluşmuştu bizim için. Zorunluluk diyorum çünkü o yaz hiç uzun yola gidememiştik ve Artvin bizim için köprüden önceki son çıkış olabilirdi. Kaçırılmaması gereken bir festivaldi...
  18. uthec

Sis ve Çise dolu bir Motosiklet Festivali (VLog)

Rotasızlar 61 Tonya Motosiklet Kulübü'nün düzenlediği 1. Tonya Motosiklet Festivali'ne katıldık. Festival Trabzon'un Tonya ilçesine bağlı Sazalanı Yaylası'nda gerçekleştirildi. Hava şartları yüzünden festivale motosikletlerimizle değilde Akın'ın araç üstü çadırı olan otomobili ile katıldık...

Yeni mesajlar