Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlar selamlar. Şimdi inanılmaz can sıkıcı bir sorunum var, sizinle paylaşıyorum.
Motorum Arora GT250. 2.000 kmdeyim şuan. Motoru aldığımdan bu yana ara ara yaşadığım bir sorun vardı ve bu sorun artık her sürüşten sonra baş göstermeye başladı ve çok canımı sıkıyor. Şimdi 10-15 dakikalık bir...
Arkadaşlar selamlar. Motorumda aksiyon kamerası kullanmak istiyorum fakat seçenek çok kafam inanılmaz karıştı. Malum markalara yaklaşılmıyor 15-20.000 TL fiyatları var. Daha uygun fiyatlı, memnun kaldığınız ve üzmeyecek kamera önerisi olan var mı?
Dostlar selamlar. Şimdi başlıktan da anlayacağınız üzere bana şöyle en öncelik olarak yağmur rüzgar ve soğuk geçirmeyen, sıcacık tutan ayrıca korumalıkları çok kaba olmayan, göze batmayan mont lazım. Motorum Vintage tarzda bir motor ve rengi yeşil o yüzden ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur...
Arkadaşlar selamlar. Ben motoru sıfır aldım. 1 aydır bayinin verdiği geçici ruhsatla kullanıyordum. Motoru aldık alalı notere gitmeye bir türlü fırsat bulamamıştık. Bugün şükür sonunda bir nönetçi notere gidip ruhsatımızı aldık :) (Noter maceraları da ayrı bir sohbet konusu olur cidden. 2 ruhsat...
Dostlar bundan çok değil 1 hafta 10 gün önce RKS Bitter 50cc scooter'ımda kalkışta zangır zangır titreme sorunu başlamıştı. Bunun üzerine burada konu açarak sizden öneriler aldım ve sonrasında Servise gittim. Bagalar ve kayış değişti sorun düzeldi fakat taa ki bu güne kadar. Bugün motor yine...
Arkadaşlar yeniden selamlar. Geçtiğimiz günlerde motorumda kalkışta yaşanan titreşim sebiyle bir konu açmıştım ve sizlerden yardım istemiştim. Cevaplarınız neticesinde ustaya gittim kayış ve bagalarım değişti titreşim sorunu gitti fakat şimdi şöyle bir sorunum var. Motorumun bagaları değişmeden...
Dostlar selamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi telefon tutucu önerilerinizi bekliyorum :)Biraz araştırma yaptım fakat kararsız kaldığım için deneyimleyip kullananlardan tavsiye alayım dedim. Şimdiden teşekkürler :)
Arkadaşlar selamlar acil birşey danışmak istiyorum. Motorum RKS Bitter 50 daha yeni 250 km de hiçbir problemim yoktu fakat bugün kalkışta inanılmaz titriyor. Kalkış esnasında titreme yapıyor fakat öyle bir titreme ki motorun heryeri zangır zangır vuruyor resmen. Başına gelen veya konu ile ilgili...
Arkadaşlar selamlar. Ben motor camiasına yeni katılmış çömez bi kardeşinizim. Başlangıç olarak 80cc RKS bitter model bir motora sahibim. Motor hakkında pek bir bilgim yok bu yüzden tavsiyeleriniz gerekli. Öncelikle motorum rodaj döneminde şuan 160 km kadar yaptım. Servis rodaj hakkında bana pek...
Arkadaşlar öncelikle merhaba. İsmim Umut foruma yeni katıldım :) Şimdi benim RKS Bitter 50 model bir scooter'ım var. Bunun dijital gösterge panelinde saat var fakat saat ayarı yapmak için herhangi bir tuş vs hiçbirşey yok. Google amcaya danıştım ama herhangi bir sonuç bulamadım. Konu ile ilgili...