- Konu Yazar
Arkadaşlar selamlar. Ben motoru sıfır aldım. 1 aydır bayinin verdiği geçici ruhsatla kullanıyordum. Motoru aldık alalı notere gitmeye bir türlü fırsat bulamamıştık. Bugün şükür sonunda bir nönetçi notere gidip ruhsatımızı aldık
(Noter maceraları da ayrı bir sohbet konusu olur cidden. 2 ruhsat parası ödeyerek 1.500 tl bayılmak gibi büyük maceralarımız oldu) Neyse işte, aldık ruhsatı fakat size çok önemli birkaç sorum olacak
Birincisi yarın plaka bastıracağım fakat motor eşimin üzerine ve o işyerinden izin alıp gelemeyecek. Ben gitsem plakayı bastırabilir miyim? İkinci sorum ise giderken yanımda ne belge götürmem gerekiyor? Bu iki soru hakkında beni aydınlatırsanız çooook sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Birincisi yarın plaka bastıracağım fakat motor eşimin üzerine ve o işyerinden izin alıp gelemeyecek. Ben gitsem plakayı bastırabilir miyim? İkinci sorum ise giderken yanımda ne belge götürmem gerekiyor? Bu iki soru hakkında beni aydınlatırsanız çooook sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim