Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kisa far ve stop lambasi bazen yanmiyor. Yagmurda kullanmak zorunda kalmistm. Ertesi gunde haliyle camur oldugu icn tazyikli suyla yikadim bir benzinlikte. Aksami farlari yaktgmda kisa ve stop yanmiyordu. Uzun ve sinyaller calisiyor. Acaba islanmayla alakali mi yoksa baska bir sorunmu...
Arkadaşlar sahibindende bir motorla ilgileniyorumda 99 model 2007 çıkışlı mavi r6 ıstanbul. 11000 tl fiyatı var. Yanliz motorun kucuk bir dijital km saati var o çalışmıyormus.sizce bu parcanin bulunabilme olasılıgi nedir ve nekadara bulunur? Goremedim hicbiyerde. Bu konuyu yzf r6...
Artk yavas yavas 600cc lere bakmaya basladimda. Maddi durum okadar iyi degil ancak ilanlara bakiyirum 2000_2001 model suzuki gsx600r ninja zxr600 lar 9000_10000 hatta 8000 tlye bile var. Benm gt250r i 6000tl ye versem uzerine 4000 lira falan eklesem hayalimdeki 600 cc ye gecis yapabilmis olucam...
Konulara baktmda göremedim. Hyosung gt250r arka amortisor sertlestirme ayari nasil yapılıyor? İkinci merak ettigimde sertlesince kuyruk birazdahami havaya kalkiyor. Üçüncüsüde amortisorde tırnak tırnak yerler var onlarin tepe gibi yuksekte olana mi getiriyoruz yoksa en düşük tirnagami...
Egzozda zırıltı bozuk para gibi şıkır şıkır sesler geliyodu katalizördeki parcalar oynuyormus icini tamamen bosalttk geri kaynattik. Sorun cozuldu gibi ama yola cikinca cok enteresan bisey farkettim. Vites aralarim kisaldi sanki. Hep kullandığım yolda ışıklara gelene kadar 3 e zor takar...
Merhaba arkadaşlar. Motorumda tum vites geçişleri yükseltme dusurme her kombinasyon gayet rahat. Biri hariç! ornegin 1. Vitesteym ışıklarda durucam tam durmadan boşa geçiyor. Ama 1 deyken durduktan sonra boşa geçirmek nerdeyse imkansiz bir hal aldı. Ara gaz itekleme falan fayda etmiyor cogu...
arkadaşlar lastiklerimi degıstırdım ve elimde çıkan 150/70/17 pirelli sport demon lastiğim var.cıkınca baktım içinde yaması falan hıcbısey yok.yanlız dişler baya erimiş halde uretim tarihi aralık 2009.banada burdan bir arkadaş lastıklerını gondermıstı cuk oturdu taktım.onada cok teşekkür ederım...
Arkadaslar kendıme motor edındıkten sonra sureklı ınternette modıfıyeler motor egzoz sesleri kazaları ızlıyorım. Kız arkadaşım artık off kapat sunları aılem görünce yıne motormu ızlıyosun dıyo. Bıde simdi uyduda bıı kanal buldum otolıfe dıye super şeyler gosterıyor. Zaten hava suan ıgrenc motora...
Az once motora bindim calisti ama ibrereki lamba ve far pirpir ediyodu. Biraz isinsin diye bekledmm sonra bire taktm stop etti. Sonra lambalari marşı komple gitti hic elektrik gelmiyor. Gecenlerde bii usta akun sarj istiyo demişti. Bende surunce sarj olmuyomu buu dedim olur tabi falan dedi oyle...
Arkadaslarlar benim sorum şöyle. Ornegin 3.viteste gdiyorum vitesin kacta oldugu onemli degil. Gazli bir sekilde gidiyorum sonra elimi gazdan cektigim zaman motor yavasliyor sanki frene basmis gibi yavasliyor. Bu bir sorunmu? Yani düzeltilmesi gereken biseymi var ivmelenmesinin bukadar...