Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar gt250r ım için yakıt pompası rölesine ihtiyacım var. internette birkaç araba için röle buldum 4 ayaklı 12V 20A röle
alıcam ama uyum sağlarmı ? röleler aynı işimi görüyor?
Sevdalı arkadaşlarım :)
benim gt250r için bakım çalışması yapıyorum. Motoru komple söktüm kaplama yaptırıyorum. Aküyü çıkardım temizleyip bakım yapmak için ama bu aküye saf su ilave edilirmi ? yapmam gereken bakım nedir araştırdım ama bulamadım tam olarak yapmam gerekeni:santa:
Merhaba arkadaşlar,
Suzuki GSX-R 1000 almak istiyorum ve sahibindende iki ilan arasında takıldım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
aralarında model ve km farkı var ama ikiside çok temiz görünüyor. 2004 model olana çok ciddi bir indirim yapabileceğini söyledi adam. Diğeri ise ufak bir...
Arkadaşlar hyosung gt250r 2010 model motorum var. Yakıt rolesi alicam bir yerde buldum 2007 modellere veriyoruz diyor benim kişi modeli soketleri resimde uyuyor belli kargo ya vericek uyarmi uymazmı acil yardım lazım ustalarımm
arkadaşlar hyosung gt250r sigortaya tel bağlamamız sonucu röleyi yaktı. sigorta kutusunun karşısında ki grenajın altında yan yana 3 tane şu aşağıdaki resimdeki parçalardan var.
bunlardan birtanesi yanmış usta buna kabloları direk bağlatınca motor çalışıyor fakat kontak açtığımda ki enjeksiyon...
Arkadaşlar GT250R motorumun ateşleme bobini bozulduğu için değiştirdik. fakat sonra benzinlikten benzin alıp yola çıktıktan 1 km sonra motorda elektirik kesmesi oldu ve sigortayı kontrol ettiğimde 30 luk olan sigortanın yandığını gördüm ve değiştirdim. Kontağı açmamla gösterge ışıkları geliyor...
Merhaba arkadaşlar,
hyosung gt250r 2010 model bir motorsikletim var. geçenlerde motorla uzun yoldan geldim ve geldikten sonra zincir dişli setini değiştirdim, yağı filtre vs bakım yapıldı.
şimdi canımı sıkan bir ses var ve çözemiyorum. gazı ivmelediğimde sanki zincir sesi gibi ince bir tir tir...
Merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katılan birisi olarak herkese selam eder ve bir konuda yardımınızı rica ederim :)
https://www.youtube.com/watch?v=kfo2lwSMgx8
bu videodaki arkadaşın kullandığı kaskı bilen varmı? duruşu vizör açık hali felan çok hoşuma gittide