Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben trafıkte amırkıgınde ehlıyetı degıstırırken bırı geldı motosıklet plakası dusmus ona yenı plaka cıkarması gerektıgını soyledı bu arabalar ıcın gecerlı degıl dedı araclarda ıkı tane oldugu ıcın motosıklet yenı kanuna gore aynı plakayı veremıyorlarmıs her seyı yenı bastan yaptırıyormussun
herkese merhaba arkadaslar benım merak ettıgım hava fılıtresını ne kadar aralıkla degıstırmelıyım motorum 100cc 10500km hıc degısmedı sadece 2 defa temızlendı servıse en son getırdıgımde gerek yok bunlar toz almıyor dıyorlar bende oyuzden servısı desıtırdım bakıma getırdıgım zaman...
motorum kanunı bs 100 dun sabah motorla carsıya ındım sonra fırından ekmegımı alıp eve gıtmek ıstedım ancak fırına gırerken stop etmıstım sonra calısmadı karburator ve hava fılıtresını temızledım yenı bujı alıp taktım genede calıstıramadım motor aku basıyor mars cevirıyor calısmıyor tecrubelı...
yukarıda bahsettıgım motorların anca 3000tl ye kadarını 2 el almak ıstıyorum fakat her zaman o km oncelıgım bunlarda kanunının o sıfırına param yetıyor ama ben uzun yol gıtmek ıstıyorum honda yada yamaha ıstıyorum kararsızım
merhaba arkadaslar ben kanunı bs 100 le kırklarelı den ıstanbula gıtmek ıstıyorum acaba sıkıntı yasarmıyım motun bakımlarını yaptırdım cesaret edemıyorum ufak motor oldugu ıcın tırlardan cekınıyorum