kanunı bs100 ıle kırklarelı ıstanbul

merhaba arkadaslar ben kanunı bs 100 le kırklarelı den ıstanbula gıtmek ıstıyorum acaba sıkıntı yasarmıyım motun bakımlarını yaptırdım cesaret edemıyorum ufak motor oldugu ıcın tırlardan cekınıyorum

Son düzenleme:
dişliler uygunsa 80in altına inmeden yol alabilirsin. max hızı kaç ve 4 vites mi?

Çok dikkatli olursa gidersin , tır ların işi gücü yok seni sıkışmaz hepsi o. çocugu degıl . Türbülans a girme yeter

bu video faydalı olur diye düşünüyorum.şehirler arası uluslar arası tır veya kamyonlardan değil de sarı damperlilerden çekinmek lazım.
otoban kullanırsan gişelerde veya yoğun trafikte bil ki sağ önünü pek göremezler. o bölgede fazla kalma.
daha yavaş bir rota için saray, çatalca, büyükçekmece üzerinden gelebilirsin.

http://www.altinelbiseliadam.com/agir-vasita-sollamak/

Yorucu olacağı kesin ama az önce başka bir başlıktada aynısını savundum eğer amaç motor sürüp o zevki o heyecanı taşımaksa bu endişeler yersiz. Forumda da var mesela CBR125 le dağ bayır taş toprak gezen arkadaşlar geçen mesela bir yazı okumuştum internette yanlış olmasın çok eski 10 beygir civarı bir motorla amerikayı baştan sona gezen bir amcanın hikayesi anlatmak istediğim bu yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar