Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Yarın aracımın devrini vereceğim noterden fakat e-devlette gözüken 95 tl tutarında bir cezam var bunu noter veznesinde ödeyebiliyor muyum bilgisi olan var mı ?
Herkese selam,
Bu benim ilk vLog denemem. Çok acemice oldu ama yine'de yüklemek istedim. İnşallah zamanla daha kaliteli videolar ile devam edeceğiz yolumuza.
Desteklerinizi esirgemez iseniz çok mutlu olurum.
Tekeriniz Düz Bassın!
Motosiklet sürmeyi memleketim olan Mut'da öğrendim. Kendisi ile yüz yüze görüşmek hiç nasip olmadı ama bu abimizi tüm mut deli yaşar diye bilir :) adam karısına bile ceza yazmış bir adam.
Yahu ne bu milleti iğneleme, afra-tafra olaylarınız? Tamam komik olan şeylere bende bazen değişik cevaplar veriyorum ama inanın kendini beğenmiş kişiler yüzünden şurada 5 dakika durasım gelmiyor. Gerçekten bilgili insanlar dalga geçileceğim diye mesaj yazmıyor... Nasıl bir ortam oldu burası...
Yaklaşık 15 dakika önce sağ şeritte 50 ile giderken biraz gazı açayım boşa alayım dedim hem yokuş aşağı hemde ışıklara geliyordum ve gazı biraz açıp tak diye boşa aldım.. Orta şeritte ilerleyen bir araç lap diye önüme geçti ve önüme geçeceğini zaten 5 metre öteden anladım korna yaptım önce bir...
Tebessüm gönüllüleri derneğinin Omurilik kanseri , motosiklet tutkunu Nazım Bozdoğan için organize ettiği ziyarete TMF il temsilciliği, Mersin Motosiklet Spor Kulübü (MESK), Türk Chopper MK ve Türk Riders CC , Mersin MT ile destek olduk. Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Sayın Bekir Yunus...
Herkese selaaam,
Aslında motosiklete uzun süredir merakım var ve zaten yıllardır kullanıyorum. Ehliyetli ve tamamen başlangıç süreçten bahsedeyim.
İlk başlarda Filinta 52 moped ile başladım, fotoğraf makinesi yaygın değildi tabi o zamanlar. Ama sonrasında cupum oldu. Çok keyifli ve çok...
Forum'da bu işin üstadı @MrMud gibi duruyor. Ben Enduro Kex'in videolarını izlemekten çok keyif alıyorum ve her izleyişim'de vay bee diyorum.. Tavsiye ederim.