- Konu Yazar
Sevdiklerinizle mutlu bir gün olur inşallah..
Bende seni seviyorum.. :rendeer::mrgreen:
Biz platonik takılıyoruz be başkan. ::sigara::
Bir aydır filan hastanede yatıyorum.bugün de burdaki oda arkadaşımla günün anlam ve önemine bakarak sabah beş buçukta kalktık kahvaltı yaptık.Dürbünle zor görülebilen televizyonumuzu açarak,kardan çekmeyen kanallardan şansımıza çıkan trt müzikte tsm açtık.sonra kapıya bakarak hayal kuruyoruz, sohbet filan tam ağzımızdan çıkan laf şu
Şimdi şurdan george clooney gelse elinde kırmızı güller,yok yok brad bitt olsun.Yok ya peneople cruz un sevgilisi tam hatırlayamadım adını O gelsin.
O sırada koridordan gaffur pijamalı amca geçiyor elinde idrar poşeti:santa:
Zamanlama süper tarihe geçecek tesadüf..Hayaller ve hayatlar :queen:
Resimleri gördük,birazdan gıybet başlar:flower: biz kıskanç türkler.
Ulan 4 gündür kar sağıyor sağanak fırtına şeklinde, Ebesini halaya kaldirdigimin şansına bu gün güneşli.
Hani yağmur yağıyor diye bahane üretecektim.
Hani bu yağmurda ne 14 şubatı ya felan diyecektim.
Bu gün vefat edecek olan tüm para miktarı için 1 dakikalık saygı duruşu.
Oysa o paraya ne güzel jersey takım alırdım.
Lanet olsun canıtın.
Aha geldi bizimki. Sen baya pinti çıktın be üstad.Ulan 4 gündür kar sağıyor sağanak fırtına şeklinde, Ebesini halaya kaldirdigimin şansına bu gün güneşli.
Hani yağmur yağıyor diye bahane üretecektim.
Hani bu yağmurda ne 14 şubatı ya felan diyecektim.
Bu gün vefat edecek olan tüm para miktarı için 1 dakikalık saygı duruşu.
Oysa o paraya ne güzel jersey takım alırdım.
Lanet olsun canıtın.
Bir aydır filan hastanede yatıyorum.bugün de burdaki oda arkadaşımla günün anlam ve önemine bakarak sabah beş buçukta kalktık kahvaltı yaptık.Dürbünle zor görülebilen televizyonumuzu açarak,kardan çekmeyen kanallardan şansımıza çıkan trt müzikte tsm açtık.sonra kapıya bakarak hayal kuruyoruz, sohbet filan tam ağzımızdan çıkan laf şu
Şimdi şurdan george clooney gelse elinde kırmızı güller,yok yok brad bitt olsun.Yok ya peneople cruz un sevgilisi tam hatırlayamadım adını O gelsin.
O sırada koridordan gaffur pijamalı amca geçiyor elinde idrar poşeti:santa:
Zamanlama süper tarihe geçecek tesadüf..Hayaller ve hayatlar :queen:
Resimleri gördük,birazdan gıybet başlar:flower: biz kıskanç türkler.
Teyzenin, kuzeninin, kankasının, ablasının, arkadaşının, anneannesi ölmüşama sen yinede kız arkadaşınla buluşabilirsin başın sağolsun
![]()
Aha geldi bizimki. Sen baya pinti çıktın be üstad.![]()
![]()
çatır çatır harcasın yenge, 10 tane çingenden çicek alsın.
![]()