Arama sonuçlarınız

1. Uğur Gündüz

Noterde ceza ödemek

Merhabalar, Yarın aracımın devrini vereceğim noterden fakat e-devlette gözüken 95 tl tutarında bir cezam var bunu noter veznesinde ödeyebiliyor muyum bilgisi olan var mı ?
  2. Uğur Gündüz

23 Nisan Mersin Motosiklet Korteji

https://youtu.be/DLzfmzGAqgM
  3. Uğur Gündüz

Tarzım Değil / Sevimli Köpek / Yolda Su Görünce Ben / Tek Teker Denemesi / Dolmuşçu..

Herkese selam :) Ortaya karışık bi vlog oldu. İyi seyirler dilerim. Abone olmayı unutmayınız :)
  4. Uğur Gündüz

İlk vLog / Kendimden ve Amacım'dan Bahsettim

Herkese selam, Bu benim ilk vLog denemem. Çok acemice oldu ama yine'de yüklemek istedim. İnşallah zamanla daha kaliteli videolar ile devam edeceğiz yolumuza. Desteklerinizi esirgemez iseniz çok mutlu olurum. Tekeriniz Düz Bassın!
  5. Uğur Gündüz

Motovlog Kanalımın İsmi Sizce Ne Olmalı?

Selamlar.. Kanalıma isim bulamadım yahu.. Sizin tavsiyelerinizle inşallah bir isim seçip başlayacağım :)
  6. Uğur Gündüz

Deli Yaşar'ı bilir misiniz??

Motosiklet sürmeyi memleketim olan Mut'da öğrendim. Kendisi ile yüz yüze görüşmek hiç nasip olmadı ama bu abimizi tüm mut deli yaşar diye bilir :) adam karısına bile ceza yazmış bir adam.
  7. Uğur Gündüz

Seven sevdiğine, sevdiğini söylesin :)

Sevdiklerinizle mutlu bir gün olur inşallah..
  8. Uğur Gündüz

Baya gıcık oldum buraya...

Yahu ne bu milleti iğneleme, afra-tafra olaylarınız? Tamam komik olan şeylere bende bazen değişik cevaplar veriyorum ama inanın kendini beğenmiş kişiler yüzünden şurada 5 dakika durasım gelmiyor. Gerçekten bilgili insanlar dalga geçileceğim diye mesaj yazmıyor... Nasıl bir ortam oldu burası...
  9. Uğur Gündüz

Biz öldükten sonra'da mı özür dileyecekler?

Yaklaşık 15 dakika önce sağ şeritte 50 ile giderken biraz gazı açayım boşa alayım dedim hem yokuş aşağı hemde ışıklara geliyordum ve gazı biraz açıp tak diye boşa aldım.. Orta şeritte ilerleyen bir araç lap diye önüme geçti ve önüme geçeceğini zaten 5 metre öteden anladım korna yaptım önce bir...
  10. Uğur Gündüz

Nazım Bozdoğan Ziyareti 29.01.2017

Tebessüm gönüllüleri derneğinin Omurilik kanseri , motosiklet tutkunu Nazım Bozdoğan için organize ettiği ziyarete TMF il temsilciliği, Mersin Motosiklet Spor Kulübü (MESK), Türk Chopper MK ve Türk Riders CC , Mersin MT ile destek olduk. Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Sayın Bekir Yunus...
  11. Uğur Gündüz

Bu da benim başlangıç hikayem!

Herkese selaaam, Aslında motosiklete uzun süredir merakım var ve zaten yıllardır kullanıyorum. Ehliyetli ve tamamen başlangıç süreçten bahsedeyim. İlk başlar’da Filinta 52 moped ile başladım, fotoğraf makinesi yaygın değildi tabi o zamanlar. Ama sonrasında cup’um oldu. Çok keyifli ve çok...
  12. Uğur Gündüz

Bu endurocular çıldırmış olmalı!

Forum'da bu işin üstadı @MrMud gibi duruyor. Ben Enduro Kex'in videolarını izlemekten çok keyif alıyorum ve her izleyişim'de vay bee diyorum.. Tavsiye ederim.
  13. Uğur Gündüz

Mersin MT Fındıkpınarı Gezisi

Grubun Apaçisi Ben :) Çakırım Çiftliği Köfte Ekmek Sonrası.. Hava Buz... TIRMANIYORUZ... DÖNÜŞ FOTOĞRAFSIZ OLMAZ... :),
  14. Uğur Gündüz

Fethi Sekin İçin....

TMF Mersin il temsilciliği, Mersin Motosiklet Spor Kulübü ve Türk Chopper Mersin tarafından İzmir'de kahramanca şehit düşen Fethi SEKİN için başsağlığı dilemek maksadıyla Mersin Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne ziyarette bulunduk. Şubede görev yapan bütün polis memurlarına "bizler için hepiniz...
  15. Uğur Gündüz

Gerçekten Merhaba Demek İstedim.

Herkese selam. 2013 Yılından bu yana forumu severek takip ediyorum. Ehliyetsiz geçirmiş olduğum iki teker hayatımı geride bırakmış artık ehliyeti , ekipmanları tam olan bir motosiklet sürücü olarak merhaba demek istedim. Adım ve soyadım nickim'de yazıyor zaten :) Mersinde yaşıyorum ve 19...
  16. Uğur Gündüz

Sevdiğim kızın başkası ile evlenmesi..

Selamlar.. Bu gün son bi kez görmeye gittim. Evli olduğunu bile bile.. 7 sene boyunca süren bi ilişki ve gidip 3 ay içinde başkası ile evlenmesini kaldıramıyorum. Ne yapılmalı bu durum'da. Allah rızası için bir akıl verin yoksa kafayı yiyeceğim kendi kendime..
  17. Uğur Gündüz

Forum halkı artık bizi kabul etsin

Herkese selam, Motosikletimi apaçi gibi gösteren bütün parçaları söktüm ( sakal , sticker , yarasa ayna ) aynayı sök +5hp diyen gereksizlere inat orginal aynaları taktım ve bundan sonra böyle binmeye karar verdim. Halen cg'm var diye apaçi mi oluyorum. Bu konuya bir netlik kazandırmam...