ucarkacar kullanıcısının son içeriği

1. U

Radar cezaları çığrından çıkmış diyorlar

+Ay sonunu zor denk getiren pek çok insan var. Bu yüksek rakamlı ve hunharca yazılan cezalarla onları iyiden iyiye bunaltacaklar. Hükümet kan kaybedecek, destekçilerinin bir kısmı desteğini geri çekecek. +Motosikletler için daha güvenli bir sürüş deneyimi olacak, trafikte güvenli sürne olanağı...
  2. U

Düşmeyi bilmek?

Altyazı Türkçe çeviri olanağı açık: Soru çok güzel aslında. Bir dönem kaykay (street skateboarding) ile uğraştım, profesyonellerin hepsinin düşme konusunda bir tutumu var. Hareketi yapamayacağını (dengeyi/pozisyonu/hızı ayarlayanadığını) anladığı an hemen kendini atıyor board üzerinden...
  3. U

Honda PCX DX vs Yamaha NMAX Tech Max (125cc)

SYM markasının ayni segmentten rakibi JetX var, onu da araştırdınız mı? Honda ve Yamaha bana göre Apple kalitesi ile eşdeğer. SYM ve Kymco da Samsung gibi. Telefon piyasası ile benzeştiriyorum. Hepsi çok iyi ama Apple'in prestiji var Samsung'un ise sürekli bir karşı atağı, ana oyuncu olmak için...
  4. U

Nevşehir yolculuğu için yol arkadaşı

@canakbas genç sana bir konuda ihtiyacım var, bana ulaşabilir misin?
  5. U

İleri Sürüş için Kursa Gitmek Şart mı?

Güvenli sürüş, ileri sürüş öğrenmek için oldukça nitelikli, başucu kitabı olacak kitaplar aldım. Bu kitapları okuyacağım. Sakin, sindire sindire. Bilinçli ve sakin motosiklet kullanan bir komşum var. O ve bulursak bir kişi daha hem bir süre mahallede pratik yapar hem gezeriz. Bu arada onlar...
  6. U

Trafik Tahammül Sınırları

Kesinlikle. Manisa'da kendisine yeşil ışık yanınca sağına bakmadan geçen, sonra da o taraftan gaz bile kesmeden gelen sorumsuz kadın yüzünden hayatından olan kurye arkadaş vesilesiyle iyice dank etti. Hak senin, yol senin bile olsa kontrolü elden bırakmamalısın. Bir de matematiksel olarak...
  7. U

Motorcu Fiziği, Gücü Hakkında.

Evet ben karıştırmışım başlık sahibi konuyu başka yerlere taşımış mesajımı traşladım
  8. U

Motorcu Fiziği, Gücü Hakkında.

Bende türlü türlü sakatlık var. Envai çeşit marka gıda takviyesi denedim, saatlerce ortopedist konuşmalarını İngilizce dinledim, 10-12 saat kısık ateşte tıkırdamış kemik suyuna inanıyorum. O da belki. Glukozamin, kondroitin, MSM, yumurta kabuğu bunlardan fayda görmedim, faydası olmadığını iddia...
  9. U

Trafik Tahammül Sınırları

Motosiklet almak üzereyim. En büyük iki endişem: 1) Herşeyi doğru yaptığım ve kurallara uyuduğum halde bir davar yüzünden yaralanmak/ölmek 2) Hayatımı tehlikeye atacak şekilde süren bir davara saldırmak, karakolluk olmak Geri kalan herşeyin üstesinden gelirim diye düşünüyorum, bu ikisi en büyük...
  10. U

E-Ticaret İle Motosiklet Malzemesi Satın aldım.

Adam aynı şey başkasının başına yani teoride senin başına gelmesin diye uğraşıyor, sen "boşver" diyorsun. Diyorsun ki "bana giyilmiş ayakkabı gelsin, dert değil, satıcı ahlaksızmış, dert değil" maşallah büyük rahatlık, çok büyük
  11. U

Temu, aliexpress, amazon, tüm YD alışverişler bitti

Sanki her gün 23 nisan.
  12. U

İki Soru: Yazın Kask Kullanımı/Arazide Scooter

Katkıda bulunan herkese teşekkür ederim. Tamam, 12 inç jant arazide motosiklete eziyet etmek gibi olacak, kabul. Peki şu motosikletin mantığı nedir? Meraktan soruyorum. Küçük jant ve kalın lastik uygulaması var.
  13. U

İki Soru: Yazın Kask Kullanımı/Arazide Scooter

Henüz motorum yok, bu forumda ilk mesajım. Herkesi selamlıyorum. İki sorum olacak: 1) Yazın kask takınca terleyeceğiz. Kaskta bir süre sonra koku oluşumu olabilir. Yıkaması da imkansız görünüyor. Hem yazın kask takıp hem nem, koku sorununu nasıl çözüyoruz? 2) Şehir dışındayım motosikletle her...

Yeni mesajlar