Ranelli Trailer / Motosiklete "Sidecar" (Yan Sepet) Taktırmak

Merhaba.
Instagram'da karşıma çıkmasıyla tanıdığım ve Türkiye'de bu işi daha iyi yaptığını tahmin etmediğim bir usta olan Kuddusi Kuranel'in Kocaeli'deki işletmesi Ranelli Trailer'ı sizlerle paylaşmak isterim.

Otomobil lastiği kullanmasını ve bazı modellerde oyuncu koltuğu kullanmasını bir kenara bırakırsak işçilik ve şıklık dışarıdan çok iyi görünüyor. Kuddusi Bey öyle derma çatma sanayi işlerinden öte bir bütün olarak oldukça iyi duran yan sepetler ve arka taşıma eklentileri üretiyor.

Instagram sayfası ranellitrailer

Ben ciddi ciddi kendisine yan sepet yaptırtmayı düşünüyorum. Arayıp görüştüğümde edindiğim bilgiler şu şekilde:

- Kamber-Kaster ayarları yapılıyor
- 4 noktadan çelik borularla motosiklet gövdesine bağlanıyor.
- Eskiden ruhsata işletilebiliyormuş. Şu an kanun düzenlemesi olduğunu söyledi.
- 30 günde yapılıyormuş
- Yapay zekanın dediğine göre 2,5 lt / 100 km benzin sarfiyatı olan bir motosiklette yakıt tüketimi 3,5 civarlarına çıkıyormuş.

Bu yan sepeti yaptırmak istersek nelere dikkat etmemiz gerekir?
İşi iyi yaptığını nereden anlayacağız?

Bunun ruhsata işlenip işlenmediğini, yasal olup olmadığını hangi devlet dairesinden teyit edebiliriz?

Son düzenleme:
Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Sepet konusunu bir ara konuşmuştum yapay zeka ile virajlarda denge bozduğu için artık devam etmediğini söyledi ama şehir içinde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Nerede nasıl yaptırırsınız bir bilgim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar