ucar98 kullanıcısının son içeriği

1. U

İlk bakım sonrası vites boşa geçmiyor.

Mondial 125 drift l kullanıcısıyım. İlk bakıma kadar da çok memnundum. Sözde bakıma götürdükten sonra usta olacak adama, bazen vites gösterge ekranında boşa geçti gösteriyor ama aslında viteste kalıyor dedim. Çünkü N ışığı yanınca debriyajı bırakır bırakmaz motor hareketleniyor. Usta da gördü...
  2. U

2018-RKS TİTANİC 150-S mi 2022 Mondial Drift 125 L mi?

Arkadaşlar geçen sene ağustos aylarında ehliyet almak hakkında sorular soruyordum:D. Ehliyetimi o ay aldım sonra çeşitli motorlar sürdüm bir de 50lik motorum oldu. Geçen hafta pazartesi günü revival 50i motorumu 7 aylık kullanımından sonra (1 kez yağını ve hava filtresini değiştirdim 2000km yol...
  3. U

50 Revival CC Yükseltme

Selamlar arkadaşlar geçen cumaya kadar ehliyet kursuna gidiyordum. Cumartesi ehliyet sınavından geçtim. Bugün evrakları tamamlayıp geçici ehliyetimi ve akabinde de kask ile motorumu (50cc revival) satın almış bulunuyorum. Şu an aklıma takılan bir şey var. Bu revivallerin motor bloğunda mavi...
  4. U

5664

Burada bir motor sorgulattım. motor yamaha crypton, hem plaka hem şasiden sorgulattım (5664)mondial görünüyor ama motor yamaha. Fennide de yamaha KE11 olarak görünüyor. internette böyle bir yamaha modeli yok. satıcı sigortayı düşük tutmak için böyle bir şey yaptığını söylüyor. Ben motorun...
  5. U

Acemi motorcuya tavsiyeleriniz

Arkadaşlar ilk defa debriyajlı motor sürdüm bugün. Hoca birkaç şey gösterip kendin dene dedi bıraktı gitti. 1 saat boyunca motorla baş başa kaldık. Motor bajaj pulsar ns200. Çok güzel makina. Ama işte tam verimli kullanamadım. Daha önce hiç motor-araba tecrübem de olmadı. Bu nedenle debriyaj...
  6. U

Cub Motor niye tercih edilmiyor?

Merhabalar 23 yaşındayım. 75 kiloyum. 1.82 boyundayım. Motosiklet almayı planlıyorum. 125ccye kadar bir motor alacağım. Aradığım motor dayanıklı olsun. Sorun çıkarmasın 2-3 sene sonra fazla değer kaybetmeden satabileceğim bir motor olsun istiyorum. Cublar aradığım özelliklerde ama dayanıklı...
  7. U

Selam motosiklet.net üyeleri

Aklımda birkaç model var. Sizlerden de yorum bekliyorum. Pek motordan anlamam. Bir heves geldi her şeyi araştırmaya başladım. a2 ehliyete başvurdum. Aklımda birkaç model var sizlerden de detaylı yorum bekliyorum. Motor alırken güvenlik, yedek parça, ustası ve servisi, az yakması benim için çok...

Yeni mesajlar