Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önce şunu sorayım kışlık montlarda içlik almaya gerek varmı varsa eğer içlikle giyince o mont bize dar veya geniş gelmez mi dar veya geniş gelmesi bizi korur mu
beyler bizim mahalleden birisi motor aldı motosiklet görmek adına hevesimi bir nebze mutlu etmek adına bende gitti bayram da o motoru nasıl oldu ve satış belgesi de aldı kendisi şu an yok cebi de yok bu nasıl oldu ve zincir yağsız gibi geldi dedi bana zinciri yağlamışlar mıdır
netten araştırdım görmedim göremedim kaliteli bir korumalı mont alsam göğüs koruması ve bel koruması mevcutmudur sırt koruması varsa zaten belide koruyor mu
Birinci sorum b sınıfı ehliyetim var 33 yaş en yüksek cc sınıfı ehliyet almaya kalksam sınava girer miyim yoksa sadece direksiyon sınavına mı
acemi motorculara 250 cc den fazlasına binme diyorsunuz ya kaporta biz olduğumuz için mi hani araba alırken kimse demiyor 1.6 alma diye
j.costa...
liseye başladım güngörenden tozkoparana yürüdüm gidiş geliş dahil kaç yıl sonra dershaneye gittim aöf ve kpss için güngörenden bakırköye yine yayan sonra yakın çevrelerde iş buldum metrobüsü kullandım uzak çevrelrde iş buldum falan filan yani motor çok lazım olmuştu o zamanlar ve şimdi de benim...
çin malı şu marka ucuz diyip alıyorsunuz sonra yolda kalınca ağlamayacaksın yolda kalınca çektiğin stres ettiğin küfürlerin günahı motoru yürüyerek götürmen tekrar parça alman tekrar işçilik ücreti ödemen şu servis iyimi bu servis iyimi
diyip saatlerce kafa yormana değer mi çin malı motor...
istanbul da tek bir yer motosiklet plakası basıyormuş doğrumu ve 33 yaşındayım 2004 den beri B sınıfı ehliyet var istediğim sınıf motosiklet ehliyeti çıkartabilir miyim