Arama sonuçlarınız

1. uçanmotor

ingilizcesi nedir

ebay amazon vs yabancı sitelerde motosiklet kotu aramaktayım arama bölümüne motosiklet kot pantolon diye nasıl yazarım
  2. uçanmotor

sis lambası ve akü

2 tane kaliteli sis lambası taktırsam aküye zararı olur mu ve gece gündüz farlar açık olsa aküyü bitirir mi ve benzinden yakar mı
  3. uçanmotor

içlik sorunu

Önce şunu sorayım kışlık montlarda içlik almaya gerek varmı varsa eğer içlikle giyince o mont bize dar veya geniş gelmez mi dar veya geniş gelmesi bizi korur mu
  4. uçanmotor

A40 Mı w40 Mı

Bu iki spreyden hangisini tercih ederdiniz w40 ın toz çektiğini ve uhu gibi yapışmaya sebeb olduğunu okudum
  5. uçanmotor

şu siteyi incelermisiniz

Fiyatları uygun gibi geldi esnaflıkları nasıl ürünlerini kullanan var mı https://www.durt.com.tr/
  6. uçanmotor

02.09 arkadaş motor aldı 2017

beyler bizim mahalleden birisi motor aldı motosiklet görmek adına hevesimi bir nebze mutlu etmek adına bende gitti bayram da o motoru nasıl oldu ve satış belgesi de aldı kendisi şu an yok cebi de yok bu nasıl oldu ve zincir yağsız gibi geldi dedi bana zinciri yağlamışlar mıdır
  7. uçanmotor

koruma problemi

netten araştırdım görmedim göremedim kaliteli bir korumalı mont alsam göğüs koruması ve bel koruması mevcutmudur sırt koruması varsa zaten belide koruyor mu
  8. uçanmotor

3 soru

Birinci sorum b sınıfı ehliyetim var 33 yaş en yüksek cc sınıfı ehliyet almaya kalksam sınava girer miyim yoksa sadece direksiyon sınavına mı acemi motorculara 250 cc den fazlasına binme diyorsunuz ya kaporta biz olduğumuz için mi hani araba alırken kimse demiyor 1.6 alma diye j.costa...
  9. uçanmotor

motorum o zamandan olaydı

liseye başladım güngörenden tozkoparana yürüdüm gidiş geliş dahil kaç yıl sonra dershaneye gittim aöf ve kpss için güngörenden bakırköye yine yayan sonra yakın çevrelerde iş buldum metrobüsü kullandım uzak çevrelrde iş buldum falan filan yani motor çok lazım olmuştu o zamanlar ve şimdi de benim...
  10. uçanmotor

Ucuz mal alacak kadar zengin değilim

çin malı şu marka ucuz diyip alıyorsunuz sonra yolda kalınca ağlamayacaksın yolda kalınca çektiğin stres ettiğin küfürlerin günahı motoru yürüyerek götürmen tekrar parça alman tekrar işçilik ücreti ödemen şu servis iyimi bu servis iyimi diyip saatlerce kafa yormana değer mi çin malı motor...
  11. uçanmotor

Motorunuzu saklayın hırsızlar geliyor

yeni khk ile binlerce it kopuk serbest kalacak memleket çok huzurluydu bırakın gelsin adrenalin olsun biraz heyecan şart
  12. uçanmotor

kaç araba sığar

beyler 2+1 80 metre kare her katta 2 daire var otoparkı da olacakmış tahmini kaç araba sığar benim motosiklete de yer kalır mı o yüzden soruyorum
  13. uçanmotor

sıfır motor 7 km de normal mi

sym bayisine gittim 7 km deydi 17 de olabilir küçük ihtimal
  14. uçanmotor

plaka ve ehliyet sıkıntısı

istanbul da tek bir yer motosiklet plakası basıyormuş doğrumu ve 33 yaşındayım 2004 den beri B sınıfı ehliyet var istediğim sınıf motosiklet ehliyeti çıkartabilir miyim
  15. uçanmotor

motor suyu

Motor suyu kaç km de değiştiriyorsunuz genelde motor suyu yeri nerede motor almayı düşünüyorum
  16. uçanmotor

oledlerde tepkime süresi

var mı yok mu hiç bir alışveriş sitesinde teknoloji sitesinde göremedim tepkime süresi led tvlere yada monitörlere has bi özellik mi
  17. uçanmotor

efor motoru tanıyan varmı

güngörende efor motor özel servis yazan bi yer var genelde dandirik çin mallarıyla uğraşan oda pttnin çin scooterları ve 15-16 yaşındaki personelleri gözüme çarptı hiç müşterisi olmadım ama bilen duyan varsa burası iyimidir gözlemlemelerim olumsuz bir intiba bıraktı gidip mennun olan var mı
  18. uçanmotor

samsung tvlerde

neden 3.0 usb portu yokta son çıkan modeller bile usb 2.0
  19. uçanmotor

telefonda ekran kartı yok değilmi

telefonda ekran kartı yok benim bildiğim ee oyun nasıl oynanıyo bilen varsa
  20. uçanmotor

boşanma kutlaması

insanlar evlenirken salon tutuyo ıynuyo zıplıyo ayrılırken neden yapmıyorlar oda mutlu günleri olmuyo mu bi beladan kurtuluyorsunuz asıl ozaman eğlence yapılmalı:queen::flower: