tuttacromata kullanıcısının son içeriği

1. T

Anlas Capra R

Selamlar, Anlas Capra R'lerin tube type ve tubeless type diye ayrı modelleri var mı ? Yoksa tek çeşit mi üretiliyor ? Genel olarak lastik üreticileri iki ayrı jant tipi için farklı lastik üretiyor mu ?
  2. T

Motosiklet Filmleri

Motosiklet videoları üst başlığında en iyi motosiklet filmleri konusuna yazdığım cevabı burada konu olarak açıyorum. Siz değerli arkadaşların da paylaşımlarını bekliyorum. Sadece motosiklet filmleri değil yol filmleri de kabulümdür. Che Guevara'nın gençliğinde motosikletle Güney Amerika...
  3. T

Akü Tavsiyesi

Teknik servis başlığında bahsettim hafta sonu aküm bitti. Akü tavsiyesi istiyorum siz değerli arkadaşlardan motosikletimin fabrika çıkışı aküsü Yuasa fiyatlarına baktım 700-800 TL, Unibat marka olanlar yarı fiyatına satılıyor. Unibat alıp geçeyim mi ? Yuasa'ya o kadar para vermeye gerek var mı ...
  4. T

Akü Bitti

Selam arkadaşlar bugün aküm bitti. 2014 model Yamaha Tenere motosikletimi bugün yoğun yağış altında bıraktım döndüğümde stopların yandığını fark ettim bildiğiniz gibi yeni nesil motosikletlerde elektrik aksamı kontağı kapatınca otomatik olarak kapanır yani elle müdahale söz konusu değildir ancak...
  5. T

Motoru Durdurunca Gelen Ses

Selamlar, motoru durdurunca bazen ciuuuu veya cizzz diye elektrik sesine benzer ses geliyor bu normal mi ?
  6. T

Servis Sorunu

Selamlar, öncelikle motosikletim Yamaha xt660z ve 20000 km'de. Gidonda iki haftadır bariz bir ağırlaşma var. Servis kitapçığına baktım gidon rulmanlarının 20000'de bir gresle yağlanması gerektiği yazıyor. Yamalube'den lityum gres yağı siparişi verdim ancak sökülüp takılma videosunu izleyince...
  7. T

Gidonda Ağırlaşma

2 haftadır motosikletimden uzaktaydım. Bu sabah motosiklete iki hafta sonra ilk defa bindim öncelikle gidon kilidini açtıktan sonra gidonu düzleştirirken zorlandım bir gariplik olduğunu fark ettim ancak önemsemedim. Garajdan çıkarken dar dönüşlerde gidonu döndürürken zorlanma vardı acaba lastik...
  8. T

Uzun Yol İçin Çanta

Arkadaşlar uzun yola çıkma durumum var. Çanta arayışındayım ancak nasıl bir şey almam gerektiğine karar veremedim. Alüminyum arka çanta artı sırt çantası şeklinde mi olmalı yoksa, SW Motech'in kuyruk için sosis tarzı çantaları var o şekilde mi bir çözüm bulmalı. Özellikle uzun yol motorcuları...
  9. T

Akü Seçimi

Selamlar, Bende xt660z abs Tenere var. Tenere için uygun olan akü yt9b-bs ancak bu tipte bir sürü markanın ürettiği aküler var. Yuasa kaliteli ancak fiyatı da ona göre mesela bosch 200 lira iken yuasa neredeyse iki katı. Siz hangi markayı tavsiye edersiniz ? Yuasa'nın diğer markalara göre bariz...
  10. T

Suzuki VanVan

Suzuki VanVan 125-200 düşünüyorum. Ne diyorsunuz ? VanVan'ı olan arkadaşların özellikle tecrübelerini dinlemek isterim. 125-200 arasında ne kadar hissedilebilir güç farkı vardır ?
  11. T

Kafam Karışık

Son motorumu satalı yaklaşık 7-8 ay oldu. Bu arada ara sıra yine gaza gelip vazgeçmelerim oldu sonra araya Ramazan girdi derken tekrar kıpırdanmalar başladı ben de. Kafamın karışık olma sebebiyse istediğim motosikletler pahalı, w800, Moto Guzzi v7, Triumph Bonneville tarzı retro modellere...
  12. T

Honda MSX 125 Grom Karbüratörlü

Yoshimura grom için böyle bir kit çıkarmış http://www.yoshimura-rd.com/product/honda-grom-mjn24-caburetor-full-conversion-710xx121200.asp enjeksiyonlu motoru karbüratöre çeviriyor. Bunun bize ne gibi bir faydası oluyor ? Karbüratörlü motor ile enjeksiyonlu motorun ne farkı var performans vs...
  13. T

Honda CB400 Four

http://www.honda.co.jp/CB400SF/ Honda bu dört silindirli canavarı getirme ihtimali nedir sizce ? Ben Honda Japonya'ya ulaşmak istiyorum ancak herhangi bir iletişim adresi göremedim. İmza falan toplasak dikkat çekemez miyiz istediğimiz modeller için ?
  14. T

Honda Forza 125

Arkadaşlar Honda bu modeli neden getirmiyor ? http://www.honda.co.uk/motorcycles/range/scooter/forza-125-2015/overview.html Bu model hakkında bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatabilirler mi ? Fiyattan dolayı mı çekinceleri var acaba. Pcx 125'den 1300 £ daha pahalı yani burada 13-14 bin tl...
  15. T

Pazarlık

Arkadaşlar 25-30 bin TL'lik "0" motor alırken ne kadar indirim yaptırılabilir ? Bayi 300-500 TL iniyor son bu olur zaten biz bu işten para kazanmıyoruz diyor ? Pazarlık yapanlar, deneyimli olanlar yazarsa daha iyi olur ? Yani liste fiyatı 30000 olan bir motor iyi bir pazarlıkla ne kadara...

Yeni mesajlar