tuth kullanıcısının son içeriği

1. T

Satılık AGV K3 Kask

Arkadaşlar doğum günümde hediye olarak geldi. Kask siyah renk ve S bedendir. Bir kere bile kullanmadım o yüzden üstünde çizik vs. yoktur. Fiyat : 350 TL almayı düşünen varsa özelden irtibata geçebilir.
  2. T

Antalya'da Eğitim Alabileceğim Yer Arıyorum

A2 Ehliyetim var fakat motosiklet alıp trafiğe çıkmadan önce iyi bir eğitim almak istiyorum. Antalya'da var mı böyle bir yer yoksa diğer şehirlerde eğitimin süresi fiyatı ne kadardır bilgilendirirseniz sevinirim :)
  3. T

Bu Motordaki Modifiyeler Nelerdir ?

Arkadaşlar nette Superlight 200 ilanı gördüm fakat motor olduğundan epey güzelleşmiş. Ne tür eklemeler yapılmış yardımcı olabilir misiniz ? şu ilan : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-custom-chopper-kuba-superligth-190046248/detay Şu da motorun orjinal hali...
  4. T

2.el motor aldıktan sonra olan masraflar

2.el motor aldıktan sonra ne tür masraflar ödeyeceğim hepsini yazarsanız ? Sigortası - devir - plaka sevinirim :)
  5. T

36 Ay Taksitle Motor Alımı

36 ay taksitle kefil-senet olmadan motor satan yerler var fakat bu konu hakkında pek bir bilgim yok. Öğrenciyim ailemin katkısı olmadan alabileceğim tek yöntem bu. Her türlü taksiti öderim çok rahat bir şekilde ama öğrenciye verirler mi ? Bilgisi olan yardım edebilir mi bu konu hakkında ?
  6. T

Sıfır Motor Alırken

Abilerim , kardeşlerim sonunda motor alıyorum sıfır superlight 200 alacağım. Sizlere sormak istediğim sıfır motor alırken masrafların neler ve ne kadar oldukları. Sigorta,ruhsat,plaka vb.
  7. T

Kask Sorunu

Beyler siyah kask arıyorum fakat kafada büyük dursun istemiyorum m beden takıyorum önceliğim bu kafada büyük durmasın max 500 tlye çıkabilirim önerileriniz için şimdiden teşekkürler :)
  8. T

Kask Yardımı

İlk kez motosiklet alıyorum bunun içinde kask şart tabi. Daha önce hiç kask almadım sizlere sorum ise şu : Kask alırken nelere dikkat etmem gerekir , iyi bir kask nasıl olmalıdır , sizin önerdiğiniz kaliteli kasklar var mı fiyat konusunda 600 liraya kadar çıkabiliyorum ve kask kafamda aşırı...
  9. T

Yamaha YZF R 125

Arkadaşlar 2013 modelleri çıktı mı çıktıysa ne zaman gelir Türkiye'ye önceki modellerden farkı nedir ?
  10. T

Siyah Racing İçin Kask

Arkadaşlar 125 cc siyah racing ile motora başlamak istiyorum ilk kask alacağım siyah renk racing için kask tavsiyelerinizi bekliyorum
  11. T

2012 CBR 125R

Arkadaşlar sıfır CBR 125R 2012 modelini almayı düşünüyorum fakat uzun süre kullanmak istiyorum. Boyum 1.83 kilom 72. Eski modellerde küçük durur diyorlar fakat 2012 modeli altımda küçük durur mu komik bir görüntü çıkmasından korkuyorum.
  12. T

Honda CBR 125r ve Boy

İlk motorumu alacağım arkadaşlar başlangıç motoru olarak CBR 125R 2012 düşünüyorum sıfır alacağım fakat boyum 182 kilo 70 motor altımda küçük kalır mı yada şöyle boyuma göre başlangıç motoru olabilecek motor var mı ?