Siyah Racing İçin Kask

Arkadaşlar 125 cc siyah racing ile motora başlamak istiyorum ilk kask alacağım siyah renk racing için kask tavsiyelerinizi bekliyorum

Kask için ayırdığınız bütceyi belirtirseniz daha iyi olur

Bak sitenin üstünde 3 4 tane reklam veren ekipman sitesi var orda envai çeşit kask var o bütçeyede yelpazen geniş olur sen begen biz yardımcı olmaya çalışalım.

Rengini bilemem ama madem 800 tl ye kadar çıkabiliyosun Arai,suomy,shark gibi markalara bakmanı öneririm.

O fiyata sakın shoei alma belki 2 sezonluk kask almış olucaksın nerde muhafaza edildigi belli olmayan üretim tarihlerine iyi bak alırken shark güzel bir kask ama ben üstündeki desen ve renk tonlarını pek begenmiyorum tamamen senin zevkin önemli burda

Mat siyah alman tavsiyemdir parlak siyahtan daha hoş duruyor benimde sade hoşuma gidiyor genelde sana tavsiyem fiyatından ziyade ana madde önemli karbon ve fiber bulunan kask alman güvenligi üst seviyede tutar.Hocam o attıgın kask termoplastik yani en kalitesiz malzemelerden biri agv iyi bir marka ama o iyi bir ürün değil ondan sora fiberglas ve benzeri birkaç karışım var en üstteyse fiber ve carbon hatta komple karbon fiber kaplama olanlar var bazen uygun fiyatlı oluyorlar.

İlk attıgına göre bi sınıf daha kaliteli 3 sınıfa ayırırsak 2. sınıfta olucak bir kask ve senin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar.Ayrıca agv kafada durma rahatlıgı ve ses açısından kaliteli bir kasktır güzel bir tercih bendende sana bir tavsiye hoşuna gidebilir belki http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/NITRO-NSFC-CARBON-KASK-DVS-pmu1271.html
bu kaskı inceledim çakma çinmalı kask aldanmayın,vizör kapandığında üstten bakıyorsun vizörün kask ile arasındaki lastiğe bile oturmadığını görüyorsun,ayrıca sadece içinde karbon taklidi bir kumaş var gerçek karbon değil aman derim..

Motosiklet fuarına katıl. Modelleri incele. Kafana tak , kafa yapına tam oturuyor mu , rahat mı , hafif mi bak. Ona göre al.

kafanı ölç, öyle takkeyi kafaya geçirir gibi iş yapma, shoei,arai,agv,shark, bunlar kaliteli markalar iyice araştır

nolan marka bir kask gormustum beyaz renkli ve ustunde pembe kelebek figurleri vardi siyah motorla guzel bir kombinasyon olabilir ...

Bu forum herşeye gebe biri motor sahibi olmadan 600luk kullanabılırmıyım dıye sorar, bırı motoru almadan kask hangı renk olsun der.Bakalım sırada ne var

bu kaskı inceledim çakma çinmalı kask aldanmayın,vizör kapandığında üstten bakıyorsun vizörün kask ile arasındaki lastiğe bile oturmadığını görüyorsun,ayrıca sadece içinde karbon taklidi bir kumaş var gerçek karbon değil aman derim..

Nası incelediniz merak ettim bu kask ingiliz malı,sharptan 5 yıldız almış bir kask,ben taktıgımda öyle şeyler olmadı bedeninizi dogru seçmemişsiniz ayrıca kaskın içi karbon olmaz karbon fiber dış kısımdaki kaplamasıdır içerisinde kumaş olur karbon taklidi kumaşı ilk defa sizden duyuyorum insanları yanlış yönlendirmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar