Siyah Racing İçin Kask

Katılım
16 Ara 2012
Mesajlar
253
Kask Cin malıdır arkadaşım Motomax şirinevlerde incelerken kendilerinin söylediği budur,karbon nedir ne değildir nekadar biliyorsunuz ben bilemem ama karbon a hiç ham olarak dokundunmu? kumaş kıvamındadır epoksi ile işlenip birleştiğinde sertliğini ve mukavemetini alır,o kaskta kullanılan gerçek karbon değil sadece görüntü
sharp tan aldığı yıldız sayısıda 3 tür 5 değil,sharpta iki karbonu vardır nitronun biri budur 3 yıldız diğeride N1900 VF dir ben şahsen onuda nasıl aldığını anlayabilmiş değilim
asıl siz insanları yanıltıyorsunuz dikkatli olun kask işi şakayada gelmez cahiliğede.
Sevgiler..
 
Katılım
23 Ara 2012
Mesajlar
419
Karbon fiberden bahsediyoruz karbon oldukça hafif ve sert bir maddedir neyden imal ediliyor bilmiyorum ancak kaskın içindeki kumaşla alakası yok.Bmwnin bütün m serisi araçlarının tavanını kapladığı hafif ve sağlam maddedir.En sağlam kask malzemesidir.Shoei ve Arai de kasklarında karbon fiber kullanıyor.Nerede üretildiği önemli değil Nitro ingiliz firmasıdır tasarımı ingilterede yapılır ingilterenin en çok satan kaskıdır google kaskı oldugu gibi yazarsanız ingiliz forumlarında muhabbeti vardır ve memnuniyet almış bir kasktır.O testteki kaskla ilandaki kaskın aynı olduğunu düşünmüyorum çünkü agırlıkları ve kaplaması farklı duruyor ayrıca uzantıda dvs yok birde 3 adet carbon serisi kask var nitroda ve diger ikisi 5 yıldız almış ve onunla aralarında 10 euro eksik ve 10 euro fazla olan 2 kask mevcut.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------

Kask tabikide en iyisi değil ben sadece 500 lira civarında limiti olanlara dış malzemesi kaliteli olan bir kask tavsiye ettim ses olarak tabikide üst düzey değil onların fiyatları belli ancak denemiş biri olarak 469 liraya alınabilecek en kaliteli kasklardan biri bence.
 
Katılım
11 Tem 2012
Mesajlar
1,179
Biride sormamış motorun ne ehliyetin varmı yaşın kaç diye?

Düşünürüm ki. Arkadaş daha 17-18 inde ehliyet yok. kafasında Yamaha YZF125 var (şekil şemal o biçim olduğu için) ve ona göre bir kask arıyor veya ilgilenildiğini bilmek için kask arıyor gibi yapıyor.

Hatam varsa affola ama başta adam akıllı anlatın lütfen...
 
Katılım
23 Ara 2012
Mesajlar
419
Yeterki kaskı sorsun hocam artık dilimizde tüy bitti ehliyetsizlere bari kendini iyi korumayı amaçlasın.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst