TuncayK kullanıcısının son içeriği

1. T

Conta değiştirmek gerekir mi

Debriyaj balatası değiştireceğim sağ kapağın contası 5-6 ay önce değişti conta yapışmışmıdır internetten sipariş vereceğim için onuda versem mi kararsız kaldım
  2. T

X ürün sayesinde ne olursa olsun yola devam edebiliyorum

Evet, motosikletimin lastiği delinse patlasa çatlasa yansa hatta motorum ortadan ikiye ayrılsa parçalarına bölünse bile yola devam edebiliyorum. Bu 5 senedir de böyle. Fotoğraf, biraz reklam gibi gelebilir ama tahammül edemediğim bir şey var o da hala eski usul tamir ettirmeye çalışan...
  3. T

Seperatör anahtarı

Seperatör anahtarları aynı ölçüdemidir standartmıdır
  4. T

Nikel parçanın dönmesi normal mi

Tablanın altındaki furj takımına ait nikel parçanın dönmesi normal mi arkadaşlar ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ---------- Sasasasaas
  5. T

Ön fren merkezi oynuyor

Ön fren merkezi oynuyor ama merkezin kavala bağlanan kısmı oynamıyor ve vidalarıda sıkılı bu oynama önceden yoktu bunu neden yapar ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ---------- Cevap verecek biri yok mu yav
  6. T

Debriyajı sık kullanmak

Böyle bir şey olabilir mi debriyajı çok sık kullandığımı düşünüyorum 2 arkadaşımı gözlemledim benim kadar kullanmıyorlar gördüğüm kadarıyla ve birde ben dönüşlerde hep debriyaj çekik dönerim bu yanlış mı 8 aydır falan debriyajlı kullanıyorum kafam karışık
  7. T

Dönüşlerde düşmekten bıktım

Islak yerlerde dönerken düşmekten bıktım az önce yine düştüm aralıklı aralıklı sürekli düşüyorum yavaş dönsemde motor altımdan kayıp gidiyor alışamadım ıslak virajlara sol kolumun üstüne düştüm kalbim ağrıyor yav
  8. T

Hem motosiklet hem vibratör

Evet ikisini aynı anda sunan rks firmasına teşekkür ederim rk 150 sahibiyim ufak bir ilçede yaşıyorum günlük kullanımda rahatsız etmiyor ama 10 dk önce 15 km bir yoldan geldim bacaklarımı hissetmiyorum teşekkürler rks bize bu ek hizmeti sunduğun için
  9. T

Ön dişli uç kırılmaları

Arkadaşlar ön dişlimin bazı dişlerinin uç kısımları kırılmış kütleşmiş(sivriliğini kaybetmiş) dişliyi değiştirteli 4-5 ay oluyor zincir gergin değil neden kırıyor olabilir malzeme kalitesinden dolayı mı olmuştur yoksa başka sebepten mi
  10. T

Sol arka amortisörü tutan dalga

Sol arka amortisörün üstte bağlanan kısımının(şasede geçtiği yer) kırılmış ve yerine civata kaynak ettirilip amortisörü ona bağladıklarını fark ettim sizce motor kazalımı sürüşünde dengesinde birşey yok ama o nasıl kırılır anlamadım bütçe ve yeter artık sıkıntısı ile motosikleti incelemeden...
  11. T

Akü oyulması

Aküyü değiştireyim dedim bugün söktüm ve arkasında 2 tane oyuk gördüm büyük olan oyuğun içinde hafif bi delik var burayı yapıştırıp kullanmaya devap edeyim mi ve bu delikten akünün iç sıvısı akmış olabilir mi
  12. T

Akü sorunum

Akü ışıkları iyi yakıyor ama marşa bastığımda akünün yanında o ta*ak gibi olan şey tır tır ötüyor bunu neden yapar ve motoru ayak marşı ile çalıştırıp el marşına bastığımda motoru stop ettiriyor
  13. T

Akü ısınması

Akü şarj olurken hafif şekilde ısınıyor ısınma normalmidir
  14. T

Gaz verince marş basmıyor

Arkadaşlar motoru çalıştırmaya uğraştığımda gaz verince marş basmıyor gazı bırakınca alıyor bu anormallik neden
  15. T

Zincir gerginliği

İyi akşamlar zincirin üstte kalan kısmı gerginken altta kalan kısmı bol bu normal mi yoksa üst ve altın aynı olması mı lazım sevgili forumdaşlar

Yeni mesajlar