Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hava soğutmalı motorlarda aktif olarak bir soğutma elemanı olmuyor diye biliyorum yani rölantide çalıştırmanın avantaj sağlamaktan ziyade motorun daha da ısınmasına sebep olur. Hava soğutmalı motorlarda hava sıcaklığı, rüzgar vs gibi dış etkenler motoru soğutur. Motorla kaç km gittiğinden ziyade...
90-100'e ikinci el alma kronikleri olabilecek bir model, satan neden satıyor tam bilemezsin. Garanti olması için sıfır al ama 136 bin taksitli fiyatı diye biliyorum bayileri arayıp pazarlık yaparsan fiyat inebilirler, inmiyorlarsa da bence nakit alma bir şekilde taksitli almaya çalış.
Instagram'da @motorational diye bir sayfa var. Youtube kanalı da varmış. Motor hakkında teknik bilgiler vs. veriyor bir göz atmanı öneririm.
Ayrıca Udemy diye bir site var online ücretli kurslar içeren. Farklı konularla ilgili kurslar almıştım ben de. Motosikletlerle ilgili böyle bir kurs...
Karaborsa sorunu yaşamadan ve taksit imkanıyla ulaşılabilen; bütçesi kısıtlı vatandaşların sığındığı son liman çin menşeili motosikletlere ek vergi söz konusu. Siz neler düşünüyorsunuz?
"Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanarak, Çin'den ithal edilen motorlu taşıtlara yüzde 10 gümrük...
Öncelikle merhabalar, 5000kmdeki QJ VPS125 scooterıma izlediğim videolar kadarıyla bir varyatör bakımı yapmak istemiştim. Dün gece bir hevesle başladım ve ilk kez yaptığım için varyayör kapağını açmam bile uzun bir vakit aldı. Daha sonra kapağı açtım fakat uygun lokma ucum olmadığı için...