Arama sonuçlarınız

1. trequartista

RKS Freccia 150 vs Voge SR1 ADV

sym symphony st200i ve kymco people s 200 benim tercih edeceğim seçenekler olurdu (şayet motorumu satabilseydim :) )
  2. trequartista

Hava soğutmalı Scooter'lar hakkinda

Hava soğutmalı motorlarda aktif olarak bir soğutma elemanı olmuyor diye biliyorum yani rölantide çalıştırmanın avantaj sağlamaktan ziyade motorun daha da ısınmasına sebep olur. Hava soğutmalı motorlarda hava sıcaklığı, rüzgar vs gibi dış etkenler motoru soğutur. Motorla kaç km gittiğinden ziyade...
  3. trequartista

Freccia 150 Piyasası Ne Olacak

90-100'e ikinci el alma kronikleri olabilecek bir model, satan neden satıyor tam bilemezsin. Garanti olması için sıfır al ama 136 bin taksitli fiyatı diye biliyorum bayileri arayıp pazarlık yaparsan fiyat inebilirler, inmiyorlarsa da bence nakit alma bir şekilde taksitli almaya çalış.
  4. trequartista

Bu motordan nasıl anlayabilirim

Instagram'da @motorational diye bir sayfa var. Youtube kanalı da varmış. Motor hakkında teknik bilgiler vs. veriyor bir göz atmanı öneririm. Ayrıca Udemy diye bir site var online ücretli kurslar içeren. Farklı konularla ilgili kurslar almıştım ben de. Motosikletlerle ilgili böyle bir kurs...
  5. trequartista

80k 2. El çinli

Bence de TVS Raider hem bütçe olarak hem de tutulan bir model olduğu için parça vs. konusunda çinlilere göre daha iyi bir tercih olur.
  6. trequartista

Kymco Türkiye'de Motosiklet Üretimine Başladı..

Firma bu yatırımı bize daha ucuz motosiklet satmak için değil kendi karını artırmak için yapmıştır bence. Fiyat düşereceğini sanmıyorum :)
  7. trequartista

Çin Menşeili Motosikletlere Ek Vergi (Haber)

Karaborsa sorunu yaşamadan ve taksit imkanıyla ulaşılabilen; bütçesi kısıtlı vatandaşların sığındığı son liman çin menşeili motosikletlere ek vergi söz konusu. Siz neler düşünüyorsunuz? "Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanarak, Çin'den ithal edilen motorlu taşıtlara yüzde 10 gümrük...
  8. trequartista

Yanlış Varyatör Bakımı

Öncelikle merhabalar, 5000km’deki QJ VPS125 scooterıma izlediğim videolar kadarıyla bir varyatör bakımı yapmak istemiştim. Dün gece bir hevesle başladım ve ilk kez yaptığım için varyayör kapağını açmam bile uzun bir vakit aldı. Daha sonra kapağı açtım fakat uygun lokma ucum olmadığı için...

Yeni mesajlar