- Motosikleti
- Voge SR1
- Konu Yazar
Herkese iyi akşamlar,
Yaklaşık 3-4 aydır ilk motorumu almak için araştırma yapıyorum. Başlarda vitesli motorların daha güzel görünmesi nedeniyle aklımda TVS Apache RTR 200 vardı. Fakat İstanbul’da süreceğim için vitesle uğraşmak istemediğime karar verdim ve scooter daha mantıklı geldi.
Bu süreçte 150 bin TL civarı bütçeye göre iki model öne çıktı:
Freccia 150 ise evime yakın bir bayide taksitle 136.000 TL’ye veriliyor.
Voge SR1 ADV, dahili kamerası, dijital göstergesi gibi teknolojik donanımlarıyla bana daha cazip geliyor. Ama henüz ikisini de detaylı şekilde canlı görme şansım olmadı. Sadece Freccia 150’yi bayide çok kısa bir süre inceledim.
Bütçem 150-155 bin TL civarında.
Sizce bu iki modelden hangisi tercih edilmeli?
Veya bu bütçeyle alternatif olarak önerebileceğiniz daha mantıklı bir scooter var mı?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yaklaşık 3-4 aydır ilk motorumu almak için araştırma yapıyorum. Başlarda vitesli motorların daha güzel görünmesi nedeniyle aklımda TVS Apache RTR 200 vardı. Fakat İstanbul’da süreceğim için vitesle uğraşmak istemediğime karar verdim ve scooter daha mantıklı geldi.
Bu süreçte 150 bin TL civarı bütçeye göre iki model öne çıktı:
- Voge SR1 ADV
- Mondial Freccia 150
Freccia 150 ise evime yakın bir bayide taksitle 136.000 TL’ye veriliyor.
Voge SR1 ADV, dahili kamerası, dijital göstergesi gibi teknolojik donanımlarıyla bana daha cazip geliyor. Ama henüz ikisini de detaylı şekilde canlı görme şansım olmadı. Sadece Freccia 150’yi bayide çok kısa bir süre inceledim.
Bütçem 150-155 bin TL civarında.
Sizce bu iki modelden hangisi tercih edilmeli?
Veya bu bütçeyle alternatif olarak önerebileceğiniz daha mantıklı bir scooter var mı?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.