RKS Freccia 150 vs Voge SR1 ADV

Motosikleti
Voge SR1
Herkese iyi akşamlar,

Yaklaşık 3-4 aydır ilk motorumu almak için araştırma yapıyorum. Başlarda vitesli motorların daha güzel görünmesi nedeniyle aklımda TVS Apache RTR 200 vardı. Fakat İstanbul’da süreceğim için vitesle uğraşmak istemediğime karar verdim ve scooter daha mantıklı geldi.

Bu süreçte 150 bin TL civarı bütçeye göre iki model öne çıktı:
  • Voge SR1 ADV
  • Mondial Freccia 150
Voge SR1 ADV, markanın kendi sitesinde taksitle 156.000 TL. Nakit fiyatı ise 130.000 TL civarında.
Freccia 150 ise evime yakın bir bayide taksitle 136.000 TL’ye veriliyor.

Voge SR1 ADV, dahili kamerası, dijital göstergesi gibi teknolojik donanımlarıyla bana daha cazip geliyor. Ama henüz ikisini de detaylı şekilde canlı görme şansım olmadı. Sadece Freccia 150’yi bayide çok kısa bir süre inceledim.

Bütçem 150-155 bin TL civarında.
Sizce bu iki modelden hangisi tercih edilmeli?
Veya bu bütçeyle alternatif olarak önerebileceğiniz daha mantıklı bir scooter var mı?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

sym symphony st200i ve kymco people s 200 benim tercih edeceğim seçenekler olurdu (şayet motorumu satabilseydim :) )

Şayet sıfır olması şart değilse, 140 civarına sıfıra yakın Honda SH 125 alırsınız.

GKN Motor da SH125 157 bin tl. Bi bakmanı öneririm. O bahsettiğin çin malı motorlar saatli bomba. Bi arıza vermeye başladı mı gece uyku uyutmaz adama.

Herkese iyi akşamlar,

Yaklaşık 3-4 aydır ilk motorumu almak için araştırma yapıyorum. Başlarda vitesli motorların daha güzel görünmesi nedeniyle aklımda TVS Apache RTR 200 vardı. Fakat İstanbul’da süreceğim için vitesle uğraşmak istemediğime karar verdim ve scooter daha mantıklı geldi.

Bu süreçte 150 bin TL civarı bütçeye göre iki model öne çıktı:
  • Voge SR1 ADV
  • Mondial Freccia 150
Voge SR1 ADV, markanın kendi sitesinde taksitle 156.000 TL. Nakit fiyatı ise 130.000 TL civarında.
Freccia 150 ise evime yakın bir bayide taksitle 136.000 TL’ye veriliyor.

Voge SR1 ADV, dahili kamerası, dijital göstergesi gibi teknolojik donanımlarıyla bana daha cazip geliyor. Ama henüz ikisini de detaylı şekilde canlı görme şansım olmadı. Sadece Freccia 150’yi bayide çok kısa bir süre inceledim.

Bütçem 150-155 bin TL civarında.
Sizce bu iki modelden hangisi tercih edilmeli?
Veya bu bütçeyle alternatif olarak önerebileceğiniz daha mantıklı bir scooter var mı?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bende bu modeller arasında kaldım ama freccia 150 performans açısından ve yaygın kullanıldığı için biraz daha cazip geliyor. Ayrıca motoru aldınız mı aldıysanız hangisini aldınız.

Sym sympony 200 st modelini tavsiye ederim. Bizzat kendim aldım. Beklentilerimi fazlasıyla karşılamakta.

Motosikleti
Dominar 250
Bu fiyatlara Çinli alınmaz. Çinliler 90 tl civarına su soğutmalı vs motorlar çıkartmaya başladılar. Sym, Kymco çok güzel nakit indirimleri yapıyorlar. En azından kalitesi tartışılmaz motorlara binersiniz.

Örn;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-aydin-otomotiv-yetkili-bayi-1251849819/detay Nakite özel fiyat, her bayide bu fiyata yok.

Bu çok kaliteli bir motor, ben bayılmıştım buna, fiyatı uçuk gelmişti, şimdi ise fiyatı çok iyi bence.

Çok çok güzel bir motor daha, buna da bayılmıştım, hatta direkt bu bayide denedim İnegöl'de oturduğumdan mütevellit...

Şu da Euro 5 buçuk versiyonu.

Çinli ne idüğü belirsiz motorlardansa, bunlar daha evla bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar