Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben istanbul içinde özel eğitim alacağım bi hoca arıyorum da genel olarak bikaç kişiye sordum fakat fiyat ve saat olarak tam emin olamadım. acaba eğitim aldığını ve önerebileceğiniz hocalar var mıdır? işe git gel için kullanıyorum fakat tam olarak hakim olmak için tecrübem:3000km daha
O zaman garantiyi düşünmezdim ki :) ilk motorum her şeyim tam sanırsam servisle konuşucam teşekkür ederim
1765992753
İnanın her yere baktım kameradan cebime koyduğum da görünüyor ama o an yürürken düşürdüm galiba anlamadım. tam o sırada da kameramı kapatıyorum eve geçmeden
Merhabalar Bajaj motorumun anahtarını tam evimin oralarda kaybettiğimi düşünüyorum, kendi çapımda kapalı bi kilitli alanım var. Ama şansıma motorumun çekildiği ve gidip aldığım dönemde anahtarımı kaybetmiştim ve anahtarımın üzerinde o an çıkarmadığım bi şekilde plakam da yazıyor :) Bu yüzden...
Bunun için hep genelde pazar sabahları alarm kurup erkenden kalkıp kendime rota belirleyip geziyorum. Yollar bomboş oluyor bi de manzara olunca çok eğlenceli onun dışında trafik çok yoruyo
Sms gelmediği için kendi hatamdan kaynaklı 5gün geciktirmiş bulundum bu süreçte de motorumu ilk kez bi sebeple çıkartmak zorunda kaldım maalesef. Yediğim cezayı ödeyeceğim zaten o problem değildi sadece bana bir şey verilmediği için çekici ücreti tarafından kandırılmamak istediğim için soru...
Merhabalar motorum bugün 3 saat oldu sigorta sürem geçtiği için bağlandı ama elime belge vs almadım. E devlete baktığımda da ceza veya motorumun olduğu otopark bilgisi daha işlenmemiş. Duyduğuma göre de bazı yerler çekici için çok uçuk fiyatlar istiyormuş ben 2 gün içerisinde motorumu alacağım...
Abi ben de senin gibiydim üstüne tecrübesizlik ve boy beni baya bi korkutuyodu bu yüzden özellikle cumartesi ve pazar sabahları kendime rota belirlemiştim. O rotada olabilecek tüm senaryoları yaşadıkça öz güvenim arttı sonra da ne olucaksa olsun deyip çıkmaya başladım. 1700kmlerdeyim daha hala o...
gidonun üst kısmından gevşetildi öncelikle sonra aşağı kısımdan işlem yapıldı ama yay kesilmedi aslında. içime sinmezse geri döndürmek istiyorum açıkçası sağlıklı bir işlem değilse
evet forumda da araştırırken görmüştüm :D sürerken sorun yaşamadım gibi hissettim ama kısa bi sürüştü. yarın dikkatlice tekrar deneyeceğim ama bir yanım da endişeliydi çok indi gibi hissettim. Şirinevlerde sele için yardım almaya gittiğimde önerilmişti bi serviste
Merhaba arkadaşlar hala motora alışmaya çalışan biri olarak 2 ayağım da yere tam bassın diye ön amortisörlerden motoru alçaltmam tavsiye edildi ve bugün yaptım. Eve dönerken pek bi farklılık hissetmedim sürüşte ama sanki biraz fazla alçaltılmış gibi. Bu bana bi sıkıntı çıkarır mı veya tehlikeli...
Merhaba arkadaşlar, daha toplam 500km tecrübem var ve N250 sahibiyim. İlk motorum olmasıyla beraber daha hala çok acemi hissediyorum. Benim problemim maalesef ilk motorum olmasına rağmen 2 ayağımın da yere tam basmadığı bi motor aldım:) Sadece tek ayağım yere değiyor ve bu şekilde kullanıyorum...
benim direkt 2 gün sonra 14 düşüyordu en son yolda kaldım. acemiliği atana kadar idare edeyim demiştim ama olmadı maalesef
1745926265
haklısınız acemiliğime geldi o an yolda da kalmıştım acele ettim biraz düzelir deyince. peki 1 2 hafta daha böyle sürmem tehlikeli midir acaba
motorumu ilk aldığım zamanlar boş ve çok fazla taşlı bir yerde alıştırmalar yapmıştım ve ondan sonra hava kaçırmaya başladı her ikisinden de. o yüzden diye düşündüm götürdüğüm yerdeki tamirci de köpük önerdi ben de değiştireceğim için zaten kabul ettim:/ servise gittiğimde tekrar baktıracağım