Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
temod başkanı face de böyle bir yazı paylaşmış
Açılış Davetiyesinde PKK Renklerini Taşıyor diye Uyarılarda Bulunduğumuz ve Geri adım atmıyarak aramızın açılmasına sebeb veren Bayan motosiklet Grubu Başkanı mesnetsiz açıklamalar yapıyormuş Tekirdağ da Festival yapıcakmış Temod a Yedirmem vs...
yolda rastladım durunca ayak üstü kısa sohpet ve paylaşmama izin verince sizinde merahı olan arkadaşlara fikir vermesi açısından resimleri görmenizi istedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi...
ilave tekerlekler pedal vasıtasıyla kalkıp iniyor ayağını yere koymaya gerek yok
https://www.youtube.com/watch?v=w_MBrEaSbpY
biz hala 150 cc motosikletin kronik sorunlarıyla uğraşıyoruz 3.08 den sonra videoya dikkat
aracımı değiştirip bu aracı almayı düşünüyorum sağlamlığına diyecek yok motoru ford focusmuş masrafı fazla olmuyormuş sitelerde bunlar yazıyor fakat en yenisi bilgilerin 2012 yılından en güncel bilgileri bulalabilirmiyim acaba bu forumdaki motorcu arkadaşlarımdan
motor ve yürüyen aksamda...
Marka : bajaj
Model : st 125
Üretim yılı : 2015. (trf.çıkış 2016)
Kilometre : 8000
Fiyatı : 3750 tl
Renk : siyah/mavi
Açıklama : site üzerinden özel msj.atın kazası yok orjinal 28 lt. arka çanta ve sis/çakar lamba var ev değişikliği nedeniyle koymaya yerimiz yok malesef...
çadır hakkındaki yorumlarım ve bir kaç resim paylaşmak istedim merak eden arkadaşlara detaylı bilgileri mesajla atarım.
Şöyle bir link paylaşayım: http://www.gezenbilir.com/konu/ilk-kampim-husky-biggles-5-ve-guneyli.113353/
motosiklet ile gidemedim malesef kamp malzemem baya çok ve eşim ile...
Husky biggles 5 2+1
Yatak odasını cibinlikle bölünce 3+2 kişilik iki oda oluyor
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32...
arkadaşlar bu bölgelere ramazan bayramından sonra ailece kamp yapmak için gitmeyi planlıyorum buralara veya sizin tavsiye edeceğiniz yerler hakkında bilgi istiyorum yakın zamanda giden veya bu bölgede ikamet eden arkadaşlar varmı ağaçlık tuvaleti olan sahili kumluk denize girilebilecek gibi...
silindir seti yeni değişti (vites ışıkları depriyaj balatası vitesler kusursuz) isteğe bağlı yanında yağ soğutucu kitide verebilirim kit hiç kullanılmamış motorun sağ tarafında şarz dinamosu ve kapağı yok manyeto 65 tl kapağı 30 tl gerekirse alıp takar öyle teslim ederim veya bobinde bağlar...
hobi olarak boş zamanınmı değerlendirmek için cub modifiye ile meşgale oldum bir kaç sene önce ozamandan kalma hiç kullanmadığım yağ soğutucu radyatör birinin işine yarasın...
dikkatimi çekti belki arkadaşlara lazım olur ahada link:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-degerinde-motor-takasli-meraklisina-ucak-129090235/detay