Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar geçeleyın felaket haberleri veriyom diye kızmayın ama az önce haberlerde izledim ve etkilendıgım için sizlerle paylaşmak istedim .
Oğlunun mezarı başında intihara kalkıştı
MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde 13 Şubat 2008 tarihinde meydana gelen trafik kazasında 25 yaşında...
Erzurum, Tortum'da, 4 kişinin bindiği motosikletle kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklete binenlerin hepsi hayatını kaybetti.
Erzurum Valiliği İl Kriz Merkezi'nden yapılan açıklamada, İbrahim Özdemir'in kullandığı 25 EE 223 plakalı kapalı kasa kamyonetin...
Erzberg rodeo Dünyanın en zorlu parkurunda dünyanın en iyilerinin yarıştıgı yarışmada 33 ülkeden 1500 yarışçı mucadele ediyor. şimdi yarışan gibi izlemek istiyenler için bir video.
http://www.youtube.com/watch?v=CFQoQ9kCvFg
VARMI ÇIKILACAK BAŞKA YER GÖSTER :)...
hadi yarım saat ayırın kendinize şöyle uzakdogunun en gidilesi en görülesi yerlerinden himalayaları gezen Polonyalıların 6 AT ve 1 Eski Model BMW ile macerasını paylaşayım aşağıdaki linkte...keyifle kalın:)
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=265584
Şehir içi hız sınırı 50 kmhz saçmalık buna acilen bir çözüüm bulanması diye düşünürken izmirdeki motosiklet kullanıcılarına çok kötü bir haberim var karşılaştıgım trafik takipçi arkadaşımın dedigine göre
altınyol
yeşildere
ve bornava çevre yoluna sabit radarlı kamera konulmuş hız limit i de...
Yazıklar olsun böyle adalete,bugün erhan (wasko) ile benim işlerim oldugu için çeşme ye gittik birazada çeşme dolaşırız dedik işmizi hallettik dönüyoruz .eski yoldan viraj yapmak için .urlaya ugrayalım birşeyler yiyelim dedik urla girişi koca yol çift şeritli merkez e geldik polis dur evraklar...
Arkadaşlarla daralmamıza muhtarip bu pazar günü yol yapmaya KARAR verdik gari sasalıda hayvancıklar biraz acıkmışş taa doyuralım dedik.saat 12 de BASMANE gar önü toplaşma yeri
BİRAZ DAHA BİLGİ VERELİM SASALI HAKKINDA:)
Yıllardır İzmir Fuar Küktürparkta ikamet eden hayvanat bahçesi, Sasalı...
Jim Carrey_araban varmı
erkek hemşire_arabam yok ducatim var
Jim Carrey_ooo ducati
hemşire:bunu daha önce kullandıgına eminmisin?Bu oldukça güçlü bir motordur
Jim Carrey_evet 2 kere sevgilimin scooter ini kullanmıştım
hemşire _hayır bu aynı şey degil çok dikkatli olmalısın bu şey gerçekten...
Bu kazayı yapanların kurtulmalarına inamıyacaksınız ama inanın çünkü onların kaportası var ya bizim sadece bir kaç korumalı bedenimiz.
Araç sürüçüleri izlesin bu videoyu sonra bizim HALİMİZİ düşünsünler.
http://www.metacafe.com/watch/1293762/unbelievable_accident/
Dün geçe saat 01:00 civarı henüz yarım saat lik uykudayken evdekilerin dikkati sayesinde motosikletimin 2. kez çalınmasına mani oldum.Adamlar iki kişi idi silah sıktım ama nerelerine söylemeyim,sonuçta kaçtılar.
Motosikletin yanına gelip önce motosikleti dürtmüşler alarm çalmış uyarı çalıyo...
Diyelim ki, mesai saati bitti ve siz de akşam 18:30 civarında, alışılmadık derecede zorlu bir iş gününün ardından (tabii ki tek başınıza) arabanıza binip evin yolunu tuttunuz.
Çok yorgunsunuz ve canınız da
fena halde sıkkın.
MÜTHİŞ GERGİN VE SİNİRLİ BİR HALDESİNİZ…...