TossunPaşaa kullanıcısının son içeriği

1. T

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Selamlar Ben Emre yaşım 29 Antalya. Uçak bakım teknisyeniyim.
  2. T

Vites nasıl atmalıyım yeni başladım

Bir şeyler okuyarak yüzmeyi öğrenemeyeceğin gibi , motosiklet sürmeyi de öğrenemeyeceğini düşünüyorum. Eğitim alamasan bile en azından uzun yıllardır motosiklet süren birinden yardım istemen,danışman lazım. Ve bu sürede trafiğe çıkmamanı hem kendi iyiliğin için, hem araç sürücülerinin ve...
  3. T

Trafik kazası geçirdim.

Dostum öncelikle çok geçmiş olsun , Rabbim en kısa zamanda az acıyla , az çileyle şifanı versin inşallah. Yorumlarda gördüm araba sürücüsüne kötü yorum yapan arkadaşlar olmuş.Ama sen kendinde demişsin hatalı bendim diye. Eminim ki görseydi veya ihtimal verseydi araba sürücüsü de o kazayı...
  4. T

İlk defa düştüm - Ekipmansız bakkala bile gitmeyin

dostum öncelikle geçmiş olsun. daha kötüsünden allah korumuş. ama sanki 200 le düşmüş gibi onu hatırlamıyorum bunu hatırlamıyorum dediğine göre biraz heyecan yapmışsın ilk düşüşün olduğu için. Olsun bence böylesi daha hayırlı olmuş yolun başındayken ve en az zararla düşme tecrübesi yaşamış ve...
  5. T

Yamaha MT-09 SP Gen3 ve Gen4

ilk büyük cc olarak gen4 almıştım. önceki serilerini kullanmadım. km olarak tecrübem yeterli ama büyük cc ilk motorum için bir süre tedirgin kullandım sonra alıştım elektronikleri de gerçekten çok iyi yapıyor işini. gidişi duruşu özellikleri çok iyi ama oturuş pozisyonu ben rahat edemedim...
  6. T

15k ya kadar tercihen yazlık sağlam korumalı eldiven?

eldiven önerisi yapmayacağım ama. bakman gereken standartları,testleri vs bilmiyorsan eğer chatgbt ye sorabilirsin. model kıyaslamalarını da aynı şekilde. epey fazlaca bilgi bulup veriyor. incelemeni tavsiye ederim ben yazlık ceketimi chatgpt ye epey araştırarak öğrenerek almıştım.
  7. T

Hangisini alacağım karar veremedim yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

Öncelikle fikirlerini paylaştığın vakit ayırıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim kardeşim. Triumph 900 kullandım hangi versiyonu bilmiyorum ama bana çok yaylanıyor gibi geldi. Ön jant arkaya kıyasla daha büyüktü ve sanki virajda geç tepki veriyormuş gibi hissettirdi bana. MT9 da artçı...
  8. T

Hangisini alacağım karar veremedim yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

Herkese selamlar öncelikle. 24 model gen4 mt09 sp motorumu bayram sonrası satacağım alacak arkadaş umarım vazgeçmez 😊 Test sürüşü isterse nasıl ne şekilde kabul edip güveneceğim hakkında yardım ederseniz sevinirim. 😊 Gelelim asıl konuma satarsam eğer yerini hemen doldurmak istiyorum. Aklımdan...
  9. T

Kamera önerisi hk.

bende insta 360x4 var. ama kask kamerası olarak kullanmak için biraz büyük ve şekli dengesiz. 360 çekebilmen için şarj problemiyle beraber , kaskın üstüne takman lazım boynuz gibi. motora taksan bu seferde şarj ve hafıza problemi oluyor. yüksek çözünürlüklü çekmeye kalkarsan çok büyük oluyor...
  10. T

Yazlık Mont! Dainese Hydra Flux 2 vs. Knox Urbane Pro mk3

Ne anlamda iyiydi hocam ? Madem giyiyorum o sıcakta katlanıyorum level 2 koruma olsun diye düşünüyorum. Çoğu yazlık , file vb montlar genellikle level 1 korumalar hep.
  11. T

Yazlık Mont! Dainese Hydra Flux 2 vs. Knox Urbane Pro mk3

Selamlar , Antalyada yaşıyorum. Yazlık mont ihtiyacım var. Ama çok sıcak olduğu için epey ferah bir şey arıyorum. Böyle ararkende koruma ve sürtünmeden pek ödün vermek istemiyorum. Moturum MT-09SP. İki model buldum. 1. Knox urbane pro mk3 ...
  12. T

Knox Urbane Pro File Üst Koruma

yıllar sonra araştırırken konuyu gördüm. Knox urban pro mk3 var motomax sitesinde. antalyada yaşıyorum motorum mt09sp. sizce şehir içi ve kısa mesafe köfte turları için yeterli gelir mi ? epey araştırdım koruma seviyesi güzel aa sertifikalı. Ama düşüp sürüklenme durumunda ne kadar koruyucu olur...
  13. T

Antalya'dan Eskişehire CBR 250R nakliye yardım

Antalyadan sıfır aldığım motoru eskişehire götürmem gerekiyor.Yardımcı olabilicek varsa çok büyük sevaba girer.Bayi önceden yolladım otobüsler alıyor dedi ama o da biraz geç olacak ne zaman olacağı belli değil. Bu sıralar yollamayacak gibi. Yardımcı olabilecek varsa konuşalım bi çözüm bulalım...