Antalya'dan Eskişehire CBR 250R nakliye yardım

Motosikleti
Ducati Multistrada V2S 2025, Peugeot Django 125 2024
Antalyadan sıfır aldığım motoru eskişehire götürmem gerekiyor.Yardımcı olabilicek varsa çok büyük sevaba girer.Bayi önceden yolladım otobüsler alıyor dedi ama o da biraz geç olacak ne zaman olacağı belli değil. Bu sıralar yollamayacak gibi. Yardımcı olabilecek varsa konuşalım bi çözüm bulalım dostlar.

Ambarlardan fiyat alın, Antalya Ambar diye aratın, en uygun o şekilde gelir.Özelden de dönebilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.

Antalyadan sıfır aldığım motoru eskişehire götürmem gerekiyor.Yardımcı olabilicek varsa çok büyük sevaba girer.Bayi önceden yolladım otobüsler alıyor dedi ama o da biraz geç olacak ne zaman olacağı belli değil. Bu sıralar yollamayacak gibi. Yardımcı olabilecek varsa konuşalım bi çözüm bulalım dostlar.

kardeşim;

yerli firmalar;
buzlu turizm
ismail ayaz turizm, komşum mondial scooter götürdü eskişehirden antalyaya 100tl söförle veya muavinle konuşcan.

benzin deposu boş olacak
dikiz aynaları sökecen
3metre ip alacan hırdavatçıdan otobusun bagajında yan profil demirleri var ön tekerden arka tekerden bide gövdeden sağlamca bağlıyacan evden yanında battaniye veya çarşaf alıp sararsan motoru iyi olur çizilmez.
otobusun peronuna çekecen motoru hazır bekleyeceksin,şöför abine ve muavine 1'er paket marlboro verirsen jest olur.

işin gücün rast gelsin kardeşim.

Son düzenleme:
kardeş benzin boşaltmaya gerek yok eskişehirden gaziantepe cbr250 getirttik.firmadan firmaya değişiyor 400-150 arsı fiyat aldık 150 tl ye arkadas otobüse koydu gönderdi.kendiside gelmedi sadece motor geldi...yani tamamen şöförün insafına kalmış içeri yazıhane ile görüşme direk şöförle görüş

kardeş benzin boşaltmaya gerek yok eskişehirden gaziantepe cbr250 getirttik.firmadan firmaya değişiyor 400-150 arsı fiyat aldık 150 tl ye arkadas otobüse koydu gönderdi.kendiside gelmedi sadece motor geldi...yani tamamen şöförün insafına kalmış içeri yazıhane ile görüşme direk şöförle görüş

aynen kardeşim, firmadan firmaya değişiyor bazıları depoyu boşalttırıyor her hangı bir sorun olmasın diye,direk şöförle konuşması iyi olacak yazıhaneyle görüşmesin sıkıntı çıkartırlar olay şöförde bitiyor.

Motosikleti
Ducati Multistrada V2S 2025, Peugeot Django 125 2024
Motoru bayi antalyadan yollayacak nasıl yollar bilmiyorum ama firma bulamamış ben bulayım dedim. Ambar işi güvenli olur mu ki kardeşim motoru alıp götürmsinler bi de çalınmasın yani.Buzlunun otobüsü küçükmüş heralde bu hafta olmayacak gibi ismail ayazla yarın görüşeyim yarın.Ambar işi hakkında hiç bilgim yoktu bilemedim.

Motoru bayi antalyadan yollayacak nasıl yollar bilmiyorum ama firma bulamamış ben bulayım dedim. Ambar işi güvenli olur mu ki kardeşim motoru alıp götürmsinler bi de çalınmasın yani.Buzlunun otobüsü küçükmüş heralde bu hafta olmayacak gibi ismail ayazla yarın görüşeyim yarın.Ambar işi hakkında hiç bilgim yoktu bilemedim.

google yaz kardeşim

--ANTALYADAN ESKİŞEHİRE AMBAR NAKLİYAT-- firmalar çıkar 200-300tl olabilir,işini halledersin inş. sorunsuz bir şekilde.

http://www.anadoluambari.com/s.22.antalya-ambar.html

bak bakalım

Son düzenleme:
dostum sürerek getir, acemi isen deneyimli bir arkadaşından rica et. otobüsler ambarlar çizik içinde bırakabilir motoru.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar