tndgu kullanıcısının son içeriği

1. T

ktm 690 enduro R başlangıç motoru

Kısmetse yarın alıyorum. 3-5000km tecrübem var. Eğitim alacağım. Hatta 1-2 yıl gücünü 40beygire falan düşürüp kullanmayı düşünüyorum. Bana ne önerirsiniz? Gücünü düşürmeme gerek var mı sizce? Arazide sıkıntı çıkarır mı? Teşekkürler.
  2. T

Suzuki drz400s baştan aşağı yenileme projesi

Bir aksilik çıkmazsa motorsikleti bu hafta alıyorum. Fiyatın yarısını ödedim. Kafamda olan eylül-ekim gibi toplamda 2000 dolar civarı tutacak bir modlama söz konusu. Tek seferde değil tabi her ay 3-5 bir şeyler. Thumpertalk.com dan konuları açmaya başladım boş vakitlerimde de hangi modlar %100...
  3. T

400cc ve üzeri motorların gereksiz olması sorunu.

Lafım Cruiser/Chopper ve Enduro/touring motorsikletleri dışında. Yarış motorları alıyorsunuz mesela, 600cc, 1000cc, pist dışında 250-300 basıyor musunuz o motorla? Hadi diyelim ki ben basıyorum, 40 yıllık motorcuyum, x ile y yolu arasında 300'ü gördüm diyebilirsiniz, mutlu mu oluyorsunuz...
  4. T

Kross motorlarda öne asfalt, arkaya arazi lastiği takmanın mantığı nedir?

Görüyorum bu tarz motorları. Özellikle suzuki drz400s kullanıcılarının hepsi böyle kullanıyor. Asfalt lastiği olmasa da %60-70 lik asfalt %30 arazi lastiği takıyorlar, dişli değil ama çizgili, anladınız işte. Arkada ise bildiğin %100 arazi lastiği var kalın dişlilerle. Bunun tam olarak mantığı...
  5. T

Dual sport asfalt ön lastiği, dişli arka lastik??

Tam olarak amacı nedir bunu yapmanın? Birkaç kere denk geldim. %50 %50 istiyorsak, ona uygun ön-arka lastik alıp kullanmamız daha uygun olmaz mı performans açısından?
  6. T

husaberg fe450

kısmetse, avans alabilirsem 1 haftaya alacağım motorsiklettir kendileri. 0 tecrübe... çok ucuza denk geldi ve yepyeni motor, daha yeni değiştirilmiş parçaları sadece 25 saat sürülmüş. %90 offroad için kullanacağım, umarım başlangıç için sorun çıkartmaz. Aslında suzuki drz400 falan alıp...
  7. T

Ekipman tavsiyesi.

Ekipmanlardan zerre anlamıyorum. Hangisi daha kalitelidir, ne alınmalıdır vs. Ucuza buldum motoru muhtemelen 1-2 haftaya alacağım iş kaldı şimdi ekipmanları tamamlamaya. Motor special oldugu için %90 off-road kullanacağım, dolayısıyla bol bol düşeceğim, o yüzden ilk adım olarak kask, eldiven...
  8. T

Motor tavsiyesi; hayatımda ilk defa kararsız kaldım.

Arkadaşlar para biriktiriyorum birkaç aydır, birkaç ay da devam. Adı lazım değil doğası güzel bir ülkenin, 500 nüfuslu bir köyünde yaşıyorum. Almanya buraya yakın değil fakat oradan motorsiklet alıp buraya getirmeyi planlıyorum. Fakat çok fazla düşünmem gereken husus var, size de bu yüzden...
  9. T

wr250r tatmin eder mi?

Bindiğim oldu, aşık oldum resmen. Her türlü koşulda sürebileceğim bir dual support arıyorum. Kullananlar oldu mu ya da bilgisi olanlar var mı aranızda?
  10. T

husqvarna 701 enduro. Beyler :(

11. T

husqvarna te610 ?

Alınır mı? Temiz, orta fiyata buldum bir adet Almanyada. 2000 euro ya. İyi bakılmış, 6500km de. ayda 1-2 kere kullanılmış hep. 2000 model. dağ bayır çamur gezebileceğim, yeri gelince şehirde de kullanabileceğim, o da sarmayınca şehirler,ülkeler arası gezebileceğim bir motorsiklet arıyorum...
  12. T

ananız babanız "motor alırsan hakkımı helal etmem " mi dedi, çözümü içeride.

Basıyorsunuz parayı, alıyorsunuz motorsikleti. Ekipmanlar %100 tamamlanmış bir şekilde çıkıyorsunuz ananızın-babanızın karşısına ve diyorsunuz ki, "Sen benim anamsın/babamsın. Benim kötülüğümü istemediğini biliyorum, korkuyorsun başıma birşey gelir diye, endişeleneceksin anlıyorum. Fakat...
  13. T

motorsiklet sürücülerinden nefret eden araba sürücüleri

bir tanıdığım zaten vardı arkadaş çevresinden tanıştığım, bir de bugün bir elemanla tanıştım. ilk tanıştığım adam sebepsiz yere motorsiklet sürücülerinden nefret ediyordu, trafiği katletme falan olayına da girmiyordu ,adam salt bir şekilde vuhuhsuzça nefret ediyordu işte. Sonradan öğrendik ki...
  14. T

ehliyeti alırken yoklama kaçağı durumumda olmam sıkıntı çıkarır mı?

bir iki ay içinde okuluma kaydım tamamlanacak sonra tecili yaptıracağım.(yurtdışı üni) Ocak 1 den itibaren yoklama kaçağı sayılacağım. 31 ocakta randevum var ehliyet için. Ehliyeti emniyetten gidip elle mi alıyoruz, yoksa adrese mi postalıyorlar? yoklama kaçağı olarak gözükürsem bir sıkıntı...
  15. T

Chopper/Cruiser'dan anlayanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Arkadaşlar Iron883 yani sporster görüntüsüne sahip yamaha nın çakma modeli dışında ve gv300 dışında başka bir motorsiklet var mı? Yamaha ve Iron'u alacak paraya sahip değilim, gv300'ü alabilirim aslında, çin malı vb farketmez görüntü itibariyle hantal olmayan ve azıcıkta olsa çinlilerden...

Yeni mesajlar