Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam dediginizfen ilham alip uskudardan ciktim besiktastan sahil boyunca sariyer garipcede dag yollarina saptim domuz tilki vb hayvanlar ile birlikte zifiri dag uollarinda surdum https://hizliresim.com/tu9oksy sonra fsm ile yssyi karsitirip kuzeye bagladim oradan riva yolunda yine zifiti...
merhabalar menimi kaldırdım aynalarım stobum tam ve orjinal şimdide aklıma düştü bi headers çektim buna bi akrep taksam ama susturucu ile normal seviyelerde ses olacak yinede polis egzoz var diye ceza yazarmı yoksa ses yok diye insafa gelir mi sizce
hocam orjinal motora binemiyorum ben maalesef ama ayna takıcam ileri sürüş hem araba hem motorda öğrenmek istiyorum lakin öğrencilik bütçesi el vermiyo 4. çok zor hocam yapamam paketli gıda çok nadir tüketiyorum zaten ondan yana sorunum yok isim beni yansıtıyor o yüzden koymuştum forum...
merhabalar bugün caddebostanda aynadan ve arka stoptan men yedim aynaları takıcağım ancak stobum rgb olduğu için kırmızı yapıp geçme ihtimalim varmı sizce birde muayeneye mi gireceğim nereye göstereceğim bunları tamamlayıp
Merhabalar 8k km olmadan bir bakım yapmak istiyorum motorum 2018 model arka balatam bitmiş onunla birlikte hazır el atmışken önüde sıfırlamayı düşünüyorum ama hangi marka almalıyım zincir ve dişlide ne kadar temizlemeye çalışsamda çıkmayağan yağlar ve zincirin kötü durumundan değiştireceğim...
3 bin kmde 2023 model normalde duke 390 alacaktım ama 210 bin tlye bunu buldum sizce almayalı mıyım gündelik olarak üsküdar küçükyalı arası gidip geliyorum 16km genel olarak e5 ve şehir içindeyim motordan keyif alırmıyım haftasonu ormanlık yollarda viraj yapmaya şehir içi aralardan kaçmaya teker...