Arama sonuçlarınız

1. T

Plakam Düştü Bildiremiyorum

ben 4 kere düşürünce artık plakalıksız direkt dysonla yapıştırdım
  2. T

Db killer (susturucu) ile ceza yer miyiz

Hocam dediginizfen ilham alip uskudardan ciktim besiktastan sahil boyunca sariyer garipcede dag yollarina saptim domuz tilki vb hayvanlar ile birlikte zifiri dag uollarinda surdum https://hizliresim.com/tu9oksy sonra fsm ile yssyi karsitirip kuzeye bagladim oradan riva yolunda yine zifiti...
  3. T

yok yok sadece sorunun cevabını arıyorum ona göre plakayı da sökecem 1779737610 mt25 2018 kat iptali saylangoz headers ile
  4. T

merhabalar menimi kaldırdım aynalarım stobum tam ve orjinal şimdide aklıma düştü bi headers çektim buna bi akrep taksam ama susturucu ile normal seviyelerde ses olacak yinede polis egzoz var diye ceza yazarmı yoksa ses yok diye insafa gelir mi sizce
  5. T

Stop çakar takmak istiyorum

stoptaki çakardan dolayı bugün menimi kaldırmadılar hocam ceza yeme ihtimaliniz var
  6. T

Motorum Trafikten Men Edildi Ne Yapacağım

hocam orjinal motora binemiyorum ben maalesef ama ayna takıcam ileri sürüş hem araba hem motorda öğrenmek istiyorum lakin öğrencilik bütçesi el vermiyo 4. çok zor hocam yapamam paketli gıda çok nadir tüketiyorum zaten ondan yana sorunum yok isim beni yansıtıyor o yüzden koymuştum forum...
  7. T

Tesekkurler hocam
  8. T

motor hala bende bazıları aynadan muayaneye gerek yok trafik şubeye gideceksin onlar kaldıracak dedi ama
  9. T

merhabalar bugün caddebostanda aynadan ve arka stoptan men yedim aynaları takıcağım ancak stobum rgb olduğu için kırmızı yapıp geçme ihtimalim varmı sizce birde muayeneye mi gireceğim nereye göstereceğim bunları tamamlayıp
  10. T

Hakkını vermeye başladım

Tinerde var tekerde var bende ama
  11. T

Hakkını vermeye başladım

Burak R25 kullanıcı adınıda görünce var diye düşünmüştüm
  12. T

Hakkını vermeye başladım

başlığı görünce tekerde kafaya aldın sanmıştım.....
  13. T

MT25 Ağır Bakım

Merhabalar 8k km olmadan bir bakım yapmak istiyorum motorum 2018 model arka balatam bitmiş onunla birlikte hazır el atmışken önüde sıfırlamayı düşünüyorum ama hangi marka almalıyım zincir ve dişlide ne kadar temizlemeye çalışsamda çıkmayağan yağlar ve zincirin kötü durumundan değiştireceğim...
  14. T

450NK Alınır mı?

vazgeçmedim bulamıyorum
  15. T

450NK Alınır mı?

3 bin kmde 2023 model normalde duke 390 alacaktım ama 210 bin tlye bunu buldum sizce almayalı mıyım gündelik olarak üsküdar küçükyalı arası gidip geliyorum 16km genel olarak e5 ve şehir içindeyim motordan keyif alırmıyım haftasonu ormanlık yollarda viraj yapmaya şehir içi aralardan kaçmaya teker...
  16. T

250cc’den sonra gecilecek A2 motosikletler

Cok agir birde gucsuz bir motor hantal kaliyor sehir icine
  17. T

Cb mi 3 gunde sattim belki bi tik ucuza vermis olabilirim ama tekrar alasim geliyor ne yapsam bilemedim
  18. T

Cb250rim vardi cok seviyordum bi kac sorunu ve tek silinidrin gucsuzlugu yuzunden cok cabuk gucsuz geldi genel olarak sehir ici kullaniyorum (gunde min 30km okula gidis donus)arada serserilikte yapmak istiyorum normalde satarken aklimda cb500 nk450 duke 390 vardi ama cb500ü hantalligindan...
  19. T

Kaza Yaptim Hakli taraf Kim

Sen haklisin
  20. T

Kaza Yaptim Hakli taraf Kim

Tutanak yeterli mi olayin olusuna rezil olmaktan degil hakliysam arabanin masrafi ustume kalmasin

Yeni mesajlar