Thermosifon kullanıcısının son içeriği

1. Thermosifon

2023 MODEL HORWIN SK3

2023 Model Horwın Sk3 tek bataryalı motorum satılıktır. Zincir aktarmalı Anahtarsız çalıştırma 85km menzil (4saat de tam dolum ister batarya çıkarılıp evde ister motor üzerinde) 100km son hız Geri vites Km:1700 Yetkili servis bakımlı ve yetkili bayiden satılık garantisi 1 yıl daha devam...
  2. Thermosifon

Bayiden 80cc Arora Cappucino

Merhaba arkadaşlar; Motoru eşim B ehliyet ile kullanabilsin diye geçen yaz aldım.Fotograflarda da görüldüğü üzere bir kere taksi sıkıştırması sonucu eşim iki araç arasında kaldı ve sağ önde ufak bir çatlak ile ayna çizildi ama düşme olmadı. 1- Arka lastik ANLAS marka keyfe keder değiştirildi...
  3. Thermosifon

Satılık Nolan N87 Medium

Kask sadece 1 sezon kullanıldı,üzerinde kamera bağlantı yuvaları mevcuttur.Güneş vizörlü modeldir. https://imgyukle.com/i/rq4H3Y https://imgyukle.com/i/rq4iZM detaylar için iletişime geçebilirsiniz. 2.500 TL
  4. Thermosifon

Duratech Motosiklet Bot Kışlık Siyah

Duratech Motosiklet Bot Kışlık Siyah SIFIRDIR FİYAT:650TL YER:BEYLİKDÜZÜ/İSTANBUL NUMARA:44 NUMARA ELDEN TESLİM VEYA HAVALE SONRASI KARGO YAPILIR FAZLALIK OLDUĞU İÇİN SATIYORUM İLETİŞİM:0538 350 99 19 Sahibinden İlan No:1042125368
  5. Thermosifon

Satılık XMAX-250 2016 Model

Marka: Yamaha Model: 2016 KM: 43000 Renk: Gri Fiyat: 25.000 YTL Açıklama: Hasar kayıtsız tertemiz bakımlı,detaylar ilan içerisin de yazmaktadır arkadaşlar. İl/İlçe: İstanbul / Avcılar İletişim: 05347254162...
  6. Thermosifon

X-Max 250 Trip sıfırlayamama sorunu..

Merhaba arkadaşlar; 2016 Model X-Max 250 motorum da trip nasıl sıfırlayacağım bilmiyorum.Bunun ile alakalı video da aradım ama V kayış ve yağ sıfırlama haricin de birşey bulamadım.Konu hakkın da başlık da aradım ama göremedim varsa kusura bakılmasın. Bu trip nasıl sıfırlayabilirim lütfen beni...
  7. Thermosifon

SIFIR PULSAR 200NS Mİ REGAL RAPTOR DAYTONA 250 5000KM Mİ ?

Arkadaşlar uzun süredir içimde yatan chopper aşkı yeniden alevlenmeye başladı.5000 KM 2014 Model daytona 250 mi yoksa sıfır PULSAR 200 NS mi çok kararsız kaldım.Bajaj servis ağı olarak sanki daha ağır basıyor regal için pek bilgim yok hangisinin servisi daha iyi parçası daha uygun ?
  8. Thermosifon

690KM DE NMAX SES VE TİTREŞİME ÇÖZÜM BULAMIYORLAR...

Merhaba arkadaşlar.Daha yeni aldığım 690km de NMAX motorum da olcukca belirgin bir bilya sesi gibi ses ve titreşim başladı.Motorun çekişi biraz azaldı ve gaz kolunda titreşimi çok fazla hissedebiliyorum.Kaymak gibi asfaltta giderken sanki bozuk yolda gidiyormuşum gibi.Ustalar varyatörü açtı...
  9. Thermosifon

SYM GTS 250 ARKA AMORTİSÖR SORUNU

Merhabalar; 2006 model SYM GTS 250 motorum ile giderken birden motorun arkası düştü altı vurdu ve bir de ne göreyim süspansiyon pert. Sıfır yaylanma ama gariptir ki ne bir yağ akması ne bir şey söz konusu.Bütün SYM bayilerini aradım parça ellerin de yok 1 ayı geçebilir gelmesi diyorlar. Asıl...
  10. Thermosifon

TÜM BAKIMLARI YENİ YAPILMIŞ GTS250

Merhabalar saygı değer motosiklet kullanıcıları. Çok uzatmayacağım ben büyük bir motosiklet markasında çalışmaktayım ve tüm bakımlarını ustalarımıza özenle yaptırdım.Motorum da güneşten ötürü meydana gelen plastik aksamda ki kozmetik bozukluklar dışın da asla bir sorun bulunmamaktadır.Doping...
  11. Thermosifon

Moped ile dünyayı gezen adam..

Konu başka bir siteden alıntıdır arkadaşlar.Gerçekten başarılı bir hikaye çok hoşuma gitti ve sizler ile de paylaşmak istedim.Birçok kişinin bu motor ile şuraya gidilir mi buraya gidilir mi gibi sorularına ilham olacağını düşünüyorum:cat:
  12. Thermosifon

Motosiklet de en iyi renk hangisi

Merhaba arkadaşlar aslın da başlık da belirttiğim şekil de fikirleriniz benim için önemli.Önümüzde ki sezona girerken motorumu boyatmak istiyorum tamamen.Ama istediğim gerçekten güzel gözüken piyasa da olmayan özel bir renk.Aşağı da benim en beğendiğim renklere ait birkaç örnek vereceğim,sizce...
  13. Thermosifon

Akü bakımı (kışlık malum)

Merhaba arkadaşlar aküm aşağıdaki fotograflar da yer alan akü.Jel akü sanırım ama arkada asit kapakları mevcut ve suyu azalmış mı azalmamış mı nasıl bir bakım yapmam gerek bilgi verir misiniz çok zor çalışıyordu son zamanlar da zaten motorum akü ışığı yakarak. [/url][/IMG]
  14. Thermosifon

Led bagaj ışığı sorunu

Merhaba arkadaşlar.SYM GTS-250 marka motorumu aldığım zaman bagaja led yapmış aldığım kişi fakat bu ledin yarısı geçenler de söndü.Yerine aynısından aldım montajı yaptım iyi hoş,ertesi gün bir baktım ne led yanıyor nede bagaj açıktır diye yanan gösterge panelinde ki ikaz ışığı da yanmıyor.Sorun...
  15. Thermosifon

Gezinti...

Merhaba arkadaşlar bu gün hava oldukça kuru güzel ve bu güneşin tadını çıkartmak istiyorum.Hafta içinin sakinliği hafta sonunun yoğunluğundan iyidir.Avcılar bölgesine yakın olan gelmek isteyen varsa turlamayı düşünüyorum florya-bakırköy-sirkeci olabilir.

Yeni mesajlar